Horoskop - Djevica i Jarac

Horoskop – Teško je zamisliti savršenu kombinaciju nego što to predstavljaju Djevica i Lav predstavlja gospodara, a Djevica je rob koja služi svome partneru. Međutim, ova savršena veza može se pretvoriti i u katastrofu.Djevicu može zasmetati Lavova kontrola te njegov karakter koji teži šefovanju. S druge strane, Lava može gušiti Djevičina praktičnost i preciznost. Lav je dominantan, a Djevica je daleko više mirna i povučena. Ova veza može uspjeti ako se svatko od njih prilagodi. Ovo je ljubav kojoj treba vremena da se razvije odnosno potrebno je vrijeme prilagođavanja prije nego ljubav počne stvarno cvjetati. Napočetku je vrlo lako vidjeti mane drugog partnera – Lavova potreba za dominacijom i kritična Djevica. Lav može  pomoći Djevici da prestane biti tako kritična dok Djevica može pokazati Lavu kako se smiriti te naučiti kako biti suzdržan. Ako ovaj par uspije na početku veze onda im se potencijal povećava. Lav predstavlja snagu koja je uvijek spremna na nove izazove dok je Djevica praktična, precizna i uz pomoć nje se sve ideje mogu ostvariti.

Lav je fiksni znak, dominantan, i karizmatičan. Djevica je promjenjiv znak, tiši i svestraniji od svog partnera. Dvije potpuno različite osobe, ali oni čine prekrasan par jer svaki partner uči prihvatiti tuđe mane. Strpljenje i tolerancija vrlo su važni elementi ove veze koji će igrati veliku ulogu u ovoj vezi. Lav će Djevicu upoznati sa zabavom i uzbuđenjima i naučit će ih spontanosti, koje često nedostaje u Djevičinom životu. S druge strane, Djevica će Lava naučiti strpljivosti i kako se usredotočiti na motive koji će ga voditi do cilja. Lav će Djevici zamjerati previše analitičnosti i kritičnosti, ali oni će naučiti Djevicu kako ne mora sve stvari uvijek u životu uzimati za ozbiljno. Djevica može optužiti Lava zbog njegove sebičnosti i arogantnosti, ali mogu ih naučiti kako usmjeriti pozornost na potrebe drugih.

Lav ulazi u projekte vrlo impulzivno i s velikim početnim oduševljenjem jer oni dosta važnosti  pridaju stvaranju i provedbi novog projekta, ali uvijek ih najviše zanima gotovi proizvod. Djevica je više usmjerena na usavršavanje onoga što Lav poduzme i uvijek stvari privodi kraju. Djevica ima tendenciju biti jako kritična prema drugima, ali kad je u vezi s Lavom čovjeka onda je iznimno tolerantna u svojoj procjeni o njemu. Djevica  će biti apsolutno oduševljena svojom sposobnošću da popravi sve što ne valja, uključujući i to ako je Lav slučajno povrijedi. Lav, s druge strane, bit će oduševljeni s njenim perfekcionizmom i atraktivnim imidžom kojim se predstavlja javnosti jer Lav ipak voli pohvale ne samo sebe već i svog partnera. U njihovom odnosu neupitno je da će Lav imati vlast i on će biti taj koji donosi sve odluke. No, to ne stvara problem u njihovom odnosu jer Djevica će lako podnijeti njegove potrebe za vladanjem.

Koji je najbolji aspekt ovog odnosa? Njihova djelotvornost kao para. Metaforički i doslovno, Lav traži pažnju i poštovanje. Djevica naporno radi iza kulise, raspoređuje obveze i usmjerena je na detalje, uglavnom ona radi sve one poslove koje Lava ne zanimaju. Njihove komplementarne osobnosti, čine njihovo odnos uspješnim.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.5 / 5 (556 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo