Horoskop - Djevica i Ovan

Horoskop – Ako pogledamo Djevičine karakteristike, uočitćete da su često sramežljive, skromne i povučene. One su škrte, kritične i oprezne. S druge strane, Ovnovi su vrlo poletni, agresivni i nagli. Dakle površno gledajući, odnos između Ovna i Djevice čini se vrlo mračan. No, je li to doista tako?

Ovan je vrlo agresivan i impulzivan. Često nešto prvo naprave, a tek onda razmišljaju o svojim postupcima. Naravno, često njihovi postupci zbog impulzivne prirode budu pogrešni, a pogotovo kada se pojavi njihova agresivna priroda. Ovan želi biti na vrhu svega ili prvi u svemu. To moće postići s partnerom kao pto je Djevica jer ona nema takve ambicije i takvo je ponašanje uopće ne brine. Međutim, treba biti oprezna da je Ovan ne povrijedi zbog previše dominacije ili energije (Ovan je vatreni znak). Odvažnija priroda Ovna i pedantna Djevica mogu mnogo postići, ako se postave na pravi način.

Djevice su rođeni kritičari i jednostavno sebi ne mogu pomoći nego baš uvijek kritiziraju sve oko sebe. To je činjenica koju nitko ne može promijeniti, a zasigurno će utjecati na njen odnos s Ovnom. On može kritiku vrlo teško primiti što može dovesti do većih sukoba. Djevica je majstor za uočavanje detalja, ona je perfekcionist dok Ovan mrzi pridržavanje pravila i vrlo je impulzivan. To može dovesti do mnoštva rasprava između ova dva znaka. Djevica treba pokušati kontrolirati svoju kritički prirodu, a ako Ovan razumije da Djevica kritizira za boljitak njihove veze onda će njene kritike uzeti u obzir. S druge strane, jedna od najboljih karakteristika Ovna je poštenje i iskrenost. Ovan predstavlja pobjednika i često je uspješan u životu. Djevica je uvijek u potrazi za životnom sigurnošću. Ovan naporno radi, velikodušan je i uvijek pomaže drugima.

Iako se Djevica može činiti vrlo hladnom i bezosjećajnom, one su vrlo brižne prema ljudima kojima je potrebna pomoć. Iako Ovan može biti nestrpljivi s Djevicama, on će ipak naučiti cijeniti nježnu prirodu Djevicu i njezinu sposobnost da je uvijek tu za druge. Djevica je odličan organizator i pomoći će svome partneru organizirati život koji je uvijek u kaosu. Ovan će u Djevici pronaći partnera koji će ga podržavati dok on ispunjava svoje životne ciljeve, snove i ambicije. Djevica i Ovan sigurno će imati puno uspona i padova. Samo su razumijevanje i kompromis s obje strane, potrebni da ova veza uspije . Kao što postoje jednake šanse za stvaranje ili uništavanje odnosa, jedan od posljednjih savjeta je da oba znaka trebaju prepoznati kvalitete jedno drugoga i raditi na tome kako bi se izbjegli nesporazumi.

Ovan je vatreni znak, a Djevica je zemljani znak. Ovan je zbog svoje vatrenosti vrlo nagle naravi, dok je Djevica vrlo praktična. Djevica sagledava sve mogućnosti prije nego se upusti u novi projekt dok Ovan jednostavno nagli i prihvaća sve što mu se na prvi dojam čini privlačnim. To može biti kamen spoticanja i kada je riječ o njihovim odnosima jer se u nekim situacijama neće shvatiti.

Ovan je kardinalni znak, a Djevica je promjenjiv znak. Djevica ne treba biti lider ili šef, oni rado slijede tuđe prijedloge. Ovan, s druge strane, želi da se slijede njegove sugestije svaki put. Ovo je korisno ako se dinamičnost ovih dvaju znakova usmjerava prema zajedničkom cilju.

Koji je najbolji aspekt ovog odnosa? Njihova učinkovitost bilo poslovna ili osobna. Njihove osobnosti, čine ovaj odnos vrlo komplementarnim.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.7 / 5 (307 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo