Horoskop - Djevica i Rak

HoroskopDjevica je zemljani, a Rak je vodeni znak. Oba znaka su inteligentna i oprezni po prirodi. Međutim, jedna od najistaknutijih razlika između dvaju znakova jest njihova osnovna, iskonska priroda. Rakovi su veoma emocionalni, dok su Djevice pretjerano praktične. Djevica i Rak se međusobno nadopunjuju vrlo dobro. Djevica posjeduje kvalitete koje nedostaju Rakovima i obrnuto. Uglavnom, oba znaka daju neizmjernu ljubav i brigu prema drugim ljudima. No, postoji velika razlika između njihovih pristup. Rak je vrlo emotivan i posesivan dok Djevica izuzetno teško izražava svoje osjećaje. Međutim, oni ipak nadilaze ovaj problem građenjem povjerenja.

Rak, a posebno žene,  vole biti ovisne o svojim muškarcima koji im jamče sigurnosti. Među svim muškarcima zodijaka, Djevica je poznat po svom trudu i pouzdanoj prirodi. On je posljednja osoba koja bi nepotrebno riskirala i završila u financijskoj krizi. Slične su očekivanja i od raka, stoga ova dva para imaju dobre temelje za vezu. Oba znaka vrlo su odana i predana prema svojim partnerima. Čvrsto stoje na zemlji i ta ih osobnost jako dobro povezujei čini njihov odnos snažnim.

Međutim, kada je riječ o manama, posesivna Rakova priroda može smetati Djevicu. Nadalje, Rakovi su poznati po svome čestom mijenjanju raspoloženja, što može zbuniti Djevicu i udaljiti ga od svog partnera. S druge strane, pretjerano kritična priroda Djevice može povrijediti osjetljivog Raka. Oboje moraju zauzdati svoje negativne aspekte i razumjeti jedni druge da bi ovaj odnos trajao. Nakon što uspiju u tome, njihov odnos će biti idealan.  Djevica i Rak mogu biti uspješni kao prijatelji, ljubavnici, ali i partneri u braku. Dakle, ovaj odnos svakako se može nazvati idealnim i skladnim.

Rak je vodeni znak, a Djevica je zemljani znak i oni mogu biti zaokupljeni stjecanjem materijalističkog bogatstva. Oba partnera se žele okružiti luksuzom. Vodeni znakovi se oslanjaju na osjećaj i intuiciju pa Rak posjeduje jaku emotivnu snagu u ovom odnosu. Uz njihovu želju za prosperitetom, njihova ljubav prema obiteljskom životu osigurava da će ovaj par naporno raditi prema tom zajedničkom cilju. Također, oni su praktičan par i nikada neće izgubiti kontrolu.Rak je kardinalni znak, a Djevica je promjenjiv znak. Dok Rak voli rutinu, Djevica voli promjene i izazove.

Koji je najbolji aspekt ovog odnosa? Njihova predanost i rad prema ispunjavanju životnih ciljeva. Oba partnera u vezi žele uživati u ​​stabilnom obiteljskom životu i lijepim stvarima, a Djevica istinski uživa u tome da pomaže Raku na putu postizanja svojih ciljeva. Njihovi zajednički ciljevi i želje čine njihovu vezu veoma uspješnom.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.5 / 5 (466 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo