Horoskop - Djevica i Riba

HoroskopRiba je milosrdna, mudra, puna razumijevanja i vrlo su osjetljive na misli i osjećaje drugih. Iako su dobri u shvaćanju tuđih osjećaja i tješenju onih kojima je potrebna pomoć, oni često jednak tretman očekuju i od drugih. Djevica im može pomoći tako da ima ukaže kako određene situacije nisu toliko negativne koliko Ribe misle da jesu. Djevica je spreman pružiti potrebnu utjehu koje je njenom partneru potrebna. Veza s Djevicom osigurat će solidan, stabilan temelj s emotivnom i intuitivnom Ribom, koja im pomaže da ostvare svoje snove i ambicije. Zauzvrat, Ribe će ponuditi Djevici nježnost, ljubaznost i emocionalnu dubinu. Sukobi su rijetki među njima i ako se bilo koji i pojavi, oni će ga riješiti bez puno truda.

Ako zaista budu voljeli jedno drugoga, bit će spremni truditi se kako bi uspostavili skladan odnos. Međutim, njihove životne težnje vrlo su različite. Riba je jednostavna i imaju jednostavna stav prema materijalnim blagodatima, dok je Djevica upravo suprotna. Ako su oni u stanju nadvladati te razliku neće biti zahvalnijeg i boljeg odnosa od ovog para. Znakovi Djevica i Riba stoje nasuprot jedni drugima u Zodijaku, što njihov odnos čini dobro izbalansiranim i nudi ono što drugome nedostaje. Oni jako dobro funkcioniraju zajedno i ako pametno podijele svoje uloge onda će se oboje jako potruditi kako bi postigli svoje ciljeve.

I Djevica i Ribe posjeduju blagu i poniznu prirodu te obojica traže suosjećajno razumijevanje od prijatelja. Kako bi njihov odnos bio kompatibilan, Djevica se mora naučiti opustititi. Ona mora pokušati biti što otvorenija prema Ribama i treba biti manje odsutna te se više posvetiti svome partneru. Oni su snažno motivirani da uspiju, da naprave sve kako bi bili sretni i udovoljili svojim partnerima jer su oboje usmjereni na pomaganje i brigu. Međutim, oba znaka nisu borbena. Umjesto toga, obojica posjeduju mudrost da se dive određenim kvalitetama kod drugih ljudi. Ribe kod Djevice vole njenu organiziranost i urednost. S druge strane, Djevicama se kod Riba sviđa njihova nježnost koja ih može opustiti u svakome trenutku. Zbog ovog nadopunjavanja, ova veza bi mogla biti očaravajuća i čvrsta.

Djevica je zemljani znak, a Ribe se vodeni znak. Općenito su ovi elementi vrlo kompatibilni. Djevica ima stabilniji pogled na život od svog partnera. Oni mogu pomoći svom partneru da sagleda stvari racionalnije jer je Riba sklona fantaziranju i imaginaciji. Ribama može smetati taj Djevičin pogled na život u kojem nema mjesta zabavi i mašti. Međutim, ipak im neće biti problem zaobići navedene razlike kako bi našli svoj put prema sreći. Djevica i Ribe su promjenjivi znakovi. Oboje se lako vode osjećajima i intuiciji. Oni su kontinuirano inspirirani i pomagažu jedno drugome, tvoreći ciklički prsten novih ideja i neprekidni tok uzbuđenja. Sukobi se rijetko javljaju, a kad se to dogodi vrlo brzo se riješe.

Koji je najbolji aspekt ovog odnos? To je njihov komplementarni i skladan odnos.Ukupna empatija i predanost ovih dvaje Znakova najveća je vrijednost i ono što će zadržati ovu vezu jakom i dugotrajnom. Svatko će biti ljubomoran na njihovu odanost jedno prema drugome, kao i prema njihovim prijateljima i zajednicom.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.5 / 5 (221 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo