Horoskop - Djevica i Škorpion

HoroskopDjevica i Škorpion će se vrlo dobro slagati. Oba znaka posjeduju neke zajedničke osobine koje im omogućuju uzajamno razumijevanje i poštovanje. Obojica su svjesni svojih talenata i sposobnosti, kao i  nedostataka i ograničenja. Djevica je promjenjiv znak i nikada nije sklon natjecanju s Škorpionima, koji je fiksni znak, što ih čini opuštenima u međusobnom druženju. Djevica Škorpiona vidi kao zaštitnika, suosjećajnu i pažljivu osobu. Oni se nikad neće složiti s onima koji  Škorpiona vide kao nemilosrdnog, hladnog i opasnog. I Škorpion nikada neće tolerirati one koji govore kako je Djevica izbirljiva ili nervozna. Jedini problem koji može nastati, bit će usmjeren na emocionalni aspekt veze. Osim toga prijateljstvo ili poslovna suradnja mogu biti vrlo uspješni.

Djevica i Škorpion imaju mnogo toga zajedničkog, tj. osnovne osobine su im iskrenost i poštenje, potreba za širenjem znanjem, što će učiniti njihov odnos još jačim. Oni će uvijek biti spremni braniti jedno drugoga od prijetnji treće osobe. Djevica će otići na kraj svijeta za svog partnera, bit će spremna napraviti sve za njega kako bi se osjećali sigurno. Ako dođe do sukoba obda je Djevica ta koja će prigovarati dok će se Škorpion povući i biti ogorčen na svog partnera.  Škorpion ima intenzivne simpatije i antipatije prema drugima, a njegova komplicirana priroda i emocionalna nesigurnost ponekad će Djevici stvoriti problem kod razumijevanja svog partnera i njegovih potreba. Škorpion u potrazi za suosjećanjima i razumijevanjem može uzrujati Djevicu jer ona uvijek racionalizira problem. No, kako su oboje snažni i emocionalno podržavaju jedno drugoga, taj će se odnos graditi kvalitetno u uspješno.

Djevica je zemljani znak, a Škorpion je vodeni znak. Škorpion se emocionalno skriva u svojoj ljusci, ali kad pritisak postane prejak, odjednom eksplodira. Njihova međusobna potreba za emocionalnom sigurnošću potiče jako povjerenje i iskrenost. No, dok je Djevica jednostavna i konkretna, Škorpion se više bavi životnim pitanjima i lako odluta u misli. Djevica može naučiti Škorpiona kako sagledati sve činjenice i biti racionalan te cijeni njenu praktičnost. Nakon što odrede zajednički cilj, ništa ne može stati na put njihovoj ljubavi. Djevica je dovoljno prilagodljiva da ne dopusti da dođe do sukoba. Škorpion često dobiva sve što je zamislio zbog svoje tvrdoglavosti. To je važno kako bi oba partnera razgovarali o tome što je doista važno za njih, tako da mogu podijeliti uloge kako bi postigli zacrtane ciljeve. To nije odnos protkan sukobima već oba partnera radije rade zajedno i trude se biti sretni.

Koji je najbolji aspekt ovog odnosa? To je njihova sposobnost postizanja ciljeva . Kada Škorpion shvati da je Djevica idealna za ravnotežu u njihovom životu, ovaj odnos će kvalitetno rasti. Međusobna odlučnost i organizacija omogućuje njihov skladan odnos.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.9 / 5 (515 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo