Horoskop - Djevica i Strijelac

Horoskop – Odnos između Djevice i Strijelca stvara kut od devedeset stupnjeva, što se tradicionalno smatra nepovoljnim. Strijelac traži slobodu dok  Djevica teži financijskom stabilnošću, ali želi i sretan obiteljski život. Iako ovi partneri mogu teško razumijeti gledišta jedno drugoga, ova razlika stvara izvrstan poslovni tim koji je u stanju sagledati sve strane i odlučiti ono što je najbolje. Imaju kvalitetnu i dobru interakciju, što ovaj odnos čini lakim dok rade zajedno. Djevica i Strijelac su promjenjivi znakovi, što  omogućava jasnu i jednostavnu komunikaciju jedno s drugim. Ova dva znaka imat će mnogo tema za razgovor, a također puno će provoditi vremena zajedno u potrazi za novim iskustvima, iako Djevica voli sređen život. Oba znaka mogu puno naučiti jedno od drugoga i bit će prisiljeni na to ako žele biti zajedno. Djevica će Strijelac naučiti manirima, ljubaznosti i strpljenju, a Strijelac će, pak, naučiti Djevicu kako izbjeći brige o tome što će drugi misliti o njima.

Ako od početka veze njihova komunikacija bude dobra i ako uspiju razumijeti jedno drugo onda će se tek moći opustiti i uživati u vezi bez straha od sukoba . Djevica može naučiti Strijelca kako se opustiti, ali i kako popustiti u određenim situacijama. Strijelac može naučiti kako biti strpljiviji i imati razumijevanja prema drugima. Iako će problemi sigurno nastati između njih, Strijelcu će njegova komunikacija omogućiti da sve sukobe između njih riješe taktično.

Dok su zajedno mogu pružiti jedno drugome sigurnost, koja im je potrebna za njihov stil života. Oni čine prekrasan odnos nakon što nauče jedno drugo kako gledati na svijet kroz nove vidike. Djevica može željeti savršen odnos odmah na početku veze, što je prebrzo za Strijelca, ali s vremenom će i on shvatiti važnost stabilnog i pouzdanog partnera, koji stoji čvrsto na zemlji i u kojemu će moći imati utočište i sigurnost. Djevica želi stabilnost, a Strijelac želi slobodu. Djevica je usmjerena na trenutne probleme, tj. na sve što se trenutno događa, za razliku od Strijelca koji ima širi pogled i on je više usmjeren na planove u budućnosti. Oboje su intelektualni znakovi, ali je način na koji rade njihovi umovi različit.

Djevica je zemljani znak, a Strijelac je vatreni znak. Strijelac želi slobodu, a Djevica treba financijsku snagu i stabilnost. Dokle god su uvjereni da je njihova ljubav čvrsta i stvarna, njihove će se nesuglasice obično moći riješiti. Djevica i Strijelac su promjenjivi znakovi. Oni se mogu rasporediti tijekom mnogih različitih zadataka, ako je potrebno. Nemaju problema s tim da jedno drugome pruže određenu slobodu uživanja, sve dok to ne počne utjecati na njihov odnos.

Koji je najbolji aspekt ovog odnosa? Sigurnost koju mogu pružiti jedno drugome nakon što otkriju svoje slične stilove života. Mogu jedno drugo naučiti kako promatrati svijet novim očima, što će obogatiti oba znaka. Cijenit će i poštovati jedno drugo, što će trajno utjecati na njihovu sretnu vezu.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.5 / 5 (332 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo