Odnos horoskopskih znakova: Djevica i Vaga

Horoskop - Djevica i VagaHoroskop – Ova dva znaka posjeduju različite karaktere i vrlo teško razumiju jedni druge. Ovaj par suočit će se s previše problema u svom odnosu. Djevica uživa u udobnosti svog doma i ne voli se družiti. S druge strabe, Vaga voli upoznavati različite ljude i voli se družiti s njima. Njihova veza može biti uspješna samo ako uspiju razumijeti svoje različite prirode. Poteškoća se mogu pojaviti u Vaginom prilagođavanju s obzirom na Djevičin perfekcionizam.  Ona je i pesimistična te izbjegava druge ljude dok je Vaga razumna i ne izražava slobodno svoje emocije.

Vaga uvijek žudi za divljenjem i Djevica ne može očekivati ​​sigurnost od njega. Što je njoj vrlo važan aspekt u životu. Postat će kompatibilni samo ako oboje pokušaju otvoreno izraziti svoje osjećaje. Sukob može nastati ako se Vagina emocionalna priroda ne bude podudarala s Djevičinim praktičnim pristupom prema životu. Djevica posjeduje negativan stav i uvijek pokušava pronaći drugima mane koje mogu zapaliti vatru mržnje. Ljubav je sila koja obnavlja život, ali samo ako ste spremni na odricanja.  U početku veze sve će ići glatko i smireno između Djevice i Vage. Tipična Djevica je mirna dok je Vaga inteligentna i optimistična. Njihov odnos može se razviti u prekrasan skladan odnos. Vaga mora biti malo obzirnija prema Djevičinoj želji za savršenstvom, inače će se skladna atmosfera promijeniti kada Djevica počne iznositi svoja analitička razmišljanja koja mogu uvrijediti Vagu.

Vaga je vrlo prijateljski usmjerena, a Djevica je, naravno, rezerviran znak. No, osim tih razlika Djevica i Vaga imaju mnogo zajedničkih osobina. Obojicu, naravno, privlače lijepe stvari i žele da sve bude uredno i ugodno. Kod donošenja odluka, Vaga obično uzima u obzir sve argumente i važe nedostatke i prednosti. Dok  Djevice imaju tendenciju brzo donositi odluke. Iako analizira svaki detalj, to čini vrlo brzo i razumno. Praktičnost i zadovoljstvo važni su za oba znaka i oni komplimentiraju jedni drugima na različite načine. Djevica cijeni Vagin šarm i diplomaciju, a Vaga cijeni Djevičinu ljubav i pažnju. Sukobi mogu nastati ako Djevica bude previše izbirljiva ili ako se Vaga učini manipulativna. Estetika je važna za oba partnera i oni dijele ljubav prema detaljima u životu. Njihovi slični ukuse mogu unijeti harmoniju u vezi.

Djevica je promjenjiv znak, a Vaga je kardinalni znak. U tom odnosu, Vaga će usmjeriti vezu u onom pravcu koji njoj odgovara. Djevica je samodopadna, a Vaga može biti nježna i predstavlja snagu bez da prijeđe u dominaciju. Vagina neodlučnost može iritirati Djevicu, ali je vješta u uviđanju svih strana problema, a često je u stanju suosjećati s Djevičinim odlukama. Ako Vaga može biti pokretač u vezi, Djevica će se prilagoditi dovoljno kako bi uspjeli u svojim naumima.

Koji je najbolji aspekt ovog odnosa? Njihova zajednička ljubav prema umjetnosti. Lijepe stvari i udoban život omogućit će sretan život, ali natjerat će oba partnera da se trude još više kako bi ispunili svoje želje. U procesu ostvarivanja ciljeva neminovno će njihovi karakteri izići na vidjelo, ali potrebno je prilagođavanje kako bi stvarno došli do uspjeha, životnog i poslovnog.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.9 / 5 (228 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo