Odnos horoskopskih znakova: Djevica i Vodenjak

Horoskop - Djevica i VodenjakHoroskop – Kada se Djevica i Vodenjak sretnu onda neće odmah postati prebliski jer im je potrebno dosta vremena da nauče ponešto o jedno drugome. Ne prepuštaju se olako već su veoma oprezni.  Međutim, nakon što se odnos formira, zasigurno im neće biti dosadno u vezi. Kada se iskombiniraju Djevičina pamet i jasno razmišljanje s Vodenjakovom inventivnošću i genijalnosti i kad se naposljetku to sve spoji s urođenom dobrotom i brigom za druge, ovaj odnos može biti vrlo uspješan.

Vodenjak je moderan i za njih su rutine veoma dosadne. Djevica se problemima bavi metodički sa što manje komplikacija. Ova razlika ponekad može dovesti do sukoba zbog Vodenjakovog pristupa životu koji često prkosi svim logičnim granicama. Djevica posjeduje ogromnu količinu memorije i uvijek će probleme analizirati do svih detalja. Dok je Vodenjak poznat po svojoj odsutnosti i oni se često ne sjećaju ni mnogih važnih činjenica. Oni se, također, razlikuju i po tome što Djevica želi u svemu pristupiti logično dok Vodenjaci vole izazov i nepredvidljivost.

Osim ako ne postoji prava ljubav između Djevice i Vodenjaka, bit će vrlo teška zadaća za oba partnera održati ovaj odnos dugotrajnim i sretnim. Vodenjak je otvoren, iskren, samostalan, nekonvencionalan, nepredvidljiv i neobičan, dok je Djevica u osnovi usamljenik, šutljiva je i ima tendenciju da se povuče u sebe. Kad se oba znaka prvi put zaljube, njihov prvobitni potez će biti povlaćenje u sebe, obično zbog straha i nepovjerenja. Vodenjak je inventivan, vizionar i uvijek gleda prema naprijed. Djevica je rezervirana, razborita i vrlo praktična kada je riječ o njenim ambicijama. Ovaj dvojac može graditi svoju vezu na razlikama, kako zajedno uče jedni o drugima tako njihova veza postaje sve više kvalitetnija.

Djevica je zemljani znak, a Vodenjak je zračni znak. Vodenjak se kreće kroz život tražeći čisto duhovno prosvjetljenje, a Djevica je više intelektualna. Djevice se uvijek pitaju “kako” i “zašto” kod neke situacije, dok se Vodenjak jednostavno usredotočava na ono što golica njegovu maštu, bilo praktično ili ne, i obično se pitaju “Što je sljedeće?”. S vremena na vrijeme, svaki partner može teško razumijeti želje i potrebe onog drugog. Sukobi mogu nastati u tom odnosu ako Djevica postane opsjednuta realiziranjem savršenog odnosa ili ako se Vodenjak učini suviše ravnodušnim. Oba partnera moraju cijeniti i poštovati ​​jedan drugoga, ali i međusobni pogled na svijet. Mogu shvatiti da oni imaju puno za naučiti od svog partnera.

Djevica je promjenjiv znak, a Vodenjak je fiksni znak. Vodenjak može biti nerazuman i tvrdoglav. Oba partnera su vrlo strastvena kada su u pitanju ciljevi. Djevica se  vrlo dobro prilagođava na bilo kakvu socijalnu situaciju. Djevici je drago kada Vodenjak poštuje njene napore. Sukobi su rijetki, a obično se rješavaju brzo zbog Djevičine pomirljive prirode  jer je spremna na ustupke. Ako oboje razumiju da zajedno rade na zajedničkom cilju onda će se moći složiti. Djevica je realnijia od vodenjaka i bit će više spremna popustiti kako bi izbjegla žestoku borbu. Koji je najbolji aspekt ovog odnos? Njihova zajednička ambicija koja ih da ostvare sve što požele.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.6 / 5 (303 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo