Odnos horoskopskih znakova: Jarac i Bik

Jarac i BikHoroskop – Kompatibilnost Jarca i Bika nije najuzbudljivije uparivanje u zodijaku, ali to partnerstvo se može činiti pretjerano materijalistički i praktično s vremena na vrijeme. Nedostaje emocionalne dubine koja podupire ovaj zemljani odnos. Oba znaka i Jarac i Bik preferiraju jake i trajne odnose, sa zajedničkim tradicionalnim pristupom ljubavi i braku. Ova dva zemljana znaka mogu se diviti jedno drugome, i njihovo uzajamno divljenje je ključ za ljubav Jarca i Bika. Kompatibilnost za ovaj par znači podjelu odgovornosti i ambicije, ali i zajedničku predanost da njihov odnos razvija tijekom mnogih godina. Oba znaka misle da je ljubav putovanje, a ne instantna privlačnost, koja pomaže zadržati romantiku živom. Bik je dubok, senzualan znak, a Jarac može biti prilično ravnodušan i bez emocija, s vremena na vrijeme. Kad se Jarac osjeća sigurnim, njegova ili njezina osnovna zemljana priroda će zasjati, što dovodi do zdravog i aktivnog spolnog života iza zatvorenih vrata. Za Jarčevu i Bikovu kompatibilnost pomaže otvorenost i iskrenost jedno s drugim. Nitko od njih nema emocionalne izljeve bijesa na redovnoj osnovi, iako Bik može biti posesivan i ljubomoran, Jarac ima zrelost da se nosi s tim.

Status , financijsko blagostanje i uspjeh su važni za oboje i Jarca i Bika. Kompatibilnost je doista vrlo jaka između tih znakova zodijaka, kada su u pitanju ambicije i želja za uspjehom. Oba znaka vjeruju u naporan rad i trud. Međutim, riječi dužnost i odgovornost mogu biti presudni za Jarčevu i Bikovu kompatibilnost. Oba partnera hrabre jedan drugoga u poslovnim ambicijama i dobro je što zajedno dijele odgovornost, ali ako težnja za uspjehom postane takva da svaktko od njih zaspostavlja svoje navedene temeljne dužnosti i odgovornosti onda se taj odnos može ugroziti. Ovaj par treba imati na umu da su, prije svega, ljubavnici, a ne kolege. Oba partnera sudjeluju u ispunjavanju svojih karijera i zbog toga njihova kompatibilnost može jačati i slabiti. Rizik je veoma važan za karijere i ako se Jarac uspije prepustiti riziku onda će uvidjeti njegove pozitivne koristi koje će donijeti siguran život ovaj par. U ovom odnosu, Bik može pomoći hladnom Jarcu kako popustiti malo i uživa ​​u životu više nego prije.  Zauzvrat, Jarac biku može pomoći u tome da svoju tvrdoglavost i djetinjasto ponašanje promijeni u zrelost i mudrost. Uostalom, Mudrac mitologije, koju zastupa Jarac, može mnogo toga naučiti plahovitog mladog ljubavnika. Jarčeva i Bikova kompatibilnost može se pretvoriti u bitku između mudrosti i želje ili između zemaljskih želja i obveza.

Jarci će sjećati posebnu povezanost s Bikovima rođenima između 20. travnja i 29. travnja. Njima vlada Venera, što ih čini senzualnima i pažljivima. Ako imate problema s povjerenjem u vezi, ovi Bikovi će razbiti barijere i osjećat ćete se mnogo bolje u ljubavi općenito. Oni Bikovi koji su rođeni između 30. travnja i 10. svibnja imaju tek umjereno dobru kompatibilnost s Jarcima, ali još uvijek možete očekivati ​​puno zabave jer oni imaju veliki smisao za humor. Oni će definitivno donijeti osmijeh na vaše lice. Bikovi koji su rođeni između 11. svibnja i 21. svibnja  imaju slične materijalne i financijske ciljeve kao i Jarci, što vam daje čvrst temelj za vezu.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

 • Sofija / Kod 80

  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, NUMEROLOGIJA, ASTROLOGIJA, KRISTALOTERAPIJA, DREVNI RITUALI ZA POSAO, FINANCIJE, LJUBAV I ZDRAVLJE

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 064/533-335
  tel:3,49 - mob:4,78 kn/min

 • Vesna / Kod 05

  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 064/533-335
  tel:3,49 - mob:4,78 kn/min

Magicus.info

Kliknite ovdje za razgovor uživo