Odnos horoskopskih znakova: Jarac i Jarac

Jarac i JaracHoroskop – Jarac je uporan, odlučan i ambiciozan znak i emocionalno hladan. Kad se dvoje mudrih zodijaka zaljube, to je jedna inteligentna i praktična veza, ali postavlja se pitanje je li njihova kompatibilnost nudi dovoljno emocija koje mogu preživjeti dugoročni odnos  ili će to biti čisto platonsko partnerstvo. Kada se dva partnera Jarca nađu zajedno, oni prepoznaju srodne duše u jedno drugome. Ova dva znaka su savjesna te posvećeni su izgradnji boljeg života za sebe i svoju obitelj. Oni imaju zajedničke vrijednosti i jednaka rješenja za sve probleme u kojima se nađu.

Što se tiče poslovne suradnje, kompatibilnost dvaju Jarčeva je teško pobijediti jer  je to dvojac koji se jednostavno neće smiriti dok ne dosegne vrh, bez obzira koliko prepreka moraju prijeći. No, što je s ljubavlju? Jarac zahtjeva određeni stupanj poštovanja, ali ovaj se par ne poštuje. Oni se dive jedni drugima pa čak i navijaju jedno za drugo u određenim situacijama. Jarac je hladan znak i relativno bez emocija. Emocije se kod ovog para vrlo dobro kontroliraju. Čak su relativno tolerantni i ne osobito skloni ljubomori  jer im je romantika vrlo važna koja će se nastaviti bez obzira na ljubomoru. Jarac nije sklon ekscesima i kad se ova dva znaka upoznaju neće biti strasti koja će se rasplamsati. Previše su dostojanstveni, ali zapamtite unatoč vanjskoj hladnoći, Jarac je zemljani znak i  bit će dosta senzualnosti za ovaj par, ali samo nasamo.

U mitologiji, Jarac je mudrac i njim vlada Saturn. Oni su vrlo strpljivi jedni s drugima i rado će prijeći preko loših stvari da bi dočekali one dobre. U tom smislu, kompatibilnost dvaju jarčeva je jaka i trajna jer to nije veza koja će završiti izljevima bijesa. Što se tiče kriznih situacija, ovaj par teži sreći i uvijek će pronaći način za riješavanje svojih problema, kao da su ih oduvijek imali i nakon toga će biti kao da se prije ništa nije ni dogodilo. To je jedna stabilna i trajna veza. Međutim, može doći do trzavica i promjena u smislu da čak i Jarac može odbaciti sigurnost i udobnost i potražiti malo i uzbuđenja. Međutim, ipak će se nakon kratkih izleta opet vratiti u sigurno utočište.

Snaga dvaju Jarčeva leži i u tome što ih njihove ambicije i snaga na kraju dovedu do značajnog uspjeha i financijske koristi. Novac će biti u izobilju, a vi ćete oboje uživati ​​u blagodatima koje ste zajedno zaradili. Oboje imaju instinktivni osjećaj za novac, što će dovesti do toga da poštujete jedni druge. Jarci su ne samo zainteresirani za novac nego i za pomaganje drugima. Mnogi Jarci imaju tendenciju da se presele u nova područja rada koje uključuje pomaganje ljudima manje sretnima i koji nemaju toliko financijskih sredstava koliko i oni. Ovaj par ima šansu da posjeduju sve najbolje od materijalnog svijeta, koje će im donijeti i unutarnje zadovoljstv. Vi cijenite svoju privatnost i tišinu, ali ćete često možda radije provesti vrijeme potpuno sami. Oboje ćete cijeniti ovu potrebu jedni i poštivati je​​. Svi Jarci mogu naći sreću s Jarcima rođenima između 22. prosinca i 1. siječnja, ali oni su vjerojatno najbolji izbor za Jarce rođene između 2. siječnja i 10. siječnja. Utjecaj Saturna i Venere znači da će ljubav rasti i pozitivno se razvijati. Jarci rođene između  11. siječnja i 20. siječnja imaju veliku količinu šarma koji će učiniti da se njihov partner osjeća sretno i opušteno. Oni su oštroumni, inteligentni i vrlo komunikativni. Ponekad ćete se pitati jesu li to stvarno Jarci. Ovo je dobar izbor.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.8 / 5 (457 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo