Odnos horoskopskih znakova: Jarac i Lav

Jarac i LavHoroskop – Za Jarca, pod pojmom ljubavi podrazumijeva se naporan rad, uzajamno poštovanje i stabilnost. Miran i  ozbiljan po prirodi, Jarčeva osobnost može biti pomalo dosadna te za razliku od Lava nije dovoljno društven. U međuvremenu, Lav je jako osebujna ličnost te sve što čini Jarac koji je zreo i mudar, Lav prihvaća s gnušanjem. Početni dojmovi Lavove i Jarčeve kompatibilnosti su da je to vjerojatno dobar par, ali ne zaboravite da je astrološka kompatibilnost samoopći vodič koji ne mora rezultirati svime što je napisano. Jasno je da postoje razlike u ličnosti ovih dvaju znakova. Međutim, ako shvate gdje postoje sličnosti onda je to dobar način međusobnog razumijevanja. Oba znaka i Jarac i Lav su lideri i obojica traže moć i status. Uz snažnu radnu etiku, između njih se može razviti veoma kvalitetan odnos jer se dive vještinama jedno drugoga. Lavova i Jarčeva kompatibilnost može dovesti do nevjerojatno praktičnog i produktivnog partnerstva, uz dobar životni standard i mnoge zajedničke vrijednosti. Imaju i veoma dobru međusobnu strast jer je Lav pun topline kojom grije Jarca i raspiruje njegovu seksualnost. Zbog toga zemljani Jarac otkriva svoju senzualnu stranu te ova dva znaka znaju kako otkriti strasti i uživati u njima.

Ironično je, međutim, da je upravo ta sličnost koja bi mogla ovaj par razlikovati, ono što ih zaista spaja. Jarac  svoje mudrosti  koristi za naređivanje i određivanje u kojem smjeru želi da stvari teku i želi da se njegova pravila poštuju. Međutim, naređivati Lavu je veoma opasno jer on želi bit kralj u svakom pogledu. Ne žele se obazirati na Jarčeve savjete jer uvijek misle da je njihov put onaj pravi i napravt će sve da dođu do vrha, ali bez tuđe pomoći. Ova dva znaka su rođeni da budu šefovi, što moće ugroziti njihovu vezu i budućnost. Ovaj odnos može uspjeti ako postoje jasne granice između području stručnosti svakog para jer svaki može biti lider u svom području, sve dok se njihove profesije ne poklapaju. To znači da oboje mogu biti šefovi i neće biti problema oko toga tko će nositi hlaće u vezi. To nije jedina prepreka, i novac može biti predstavljati problem za ovaj par jer Jarac pokušava uravnotežiti financije i stvoriti stabilnu budućnost dok Lav voli trošiti i uvijek je pretjerano optimističan kada se tiče osobnih financija.

Jarci trebaju biti oprezni s Lavovima rođenima između 23. srpnja i 4. kolovoza. Oni mogu stvoriti određene poteškoće u vezi. Ovaj par neće imati zajedničko tlo i način na koji će potrošiti ili uštedjeti novac. Vjerojatno će se Jarci ​​najbolje zbližiti s Lavovima rođenima između 5. kolovoza i 13. kolovoza jer oni nisu neprijateljski orijentirano prema njima. Oni su puni optimizma i jako su velikodušni. Lavovi rođeni između 14. kolovoza i 23. kolovoza nisu kompatibilni s Jarcima. Oni su vrlo motivirani, i neće biti podložni Jarčevim savjetima u načinima obavljanja stvari.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.8 / 5 (573 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo