Jarac i OvanHoroskop – Svi znamo kako je Ovan rođeni vođa. Bilo muško ili žensko, bilo koje dobi, Ovan mora biti dominantan. S druge strane, nalazi se organizirani, miran i povučeni Jarac. No, pitanje je tko će rukovoditi u ovoj vezi. Unatoč prirodnoj asertivnosti Ovna, njihova kompatibilnost ovisi o zrelosti. Jarcem vlada Saturn, planet mudrosti i Jarci oba spola i svih dobnih skupina imaju tendenciju da mirnim putem dođu do vlasti i većina znakova ih teško može uzurpirati. Čak i Ovan. Razmislite o Ovnu kao mladom skorojeviću u poslovanju, punom strasti, entuzijazma i ideja, dok je Jarac onaj koji je sve to već vidio, učinio i iskusio. Ovo partnerstvo može mnogo postići u smislu ostvarivanja životnih ciljeva. Oboje su kardinalni znakovi, ambiciozni i marljivi. Oboje su i vrlo snalažljiva; u biti, oni žele vrlo slične stvari u životu. Postoji zajednička strast i usprkos tome što Jarac ima pomalo strog ugled, on uživa u seksu jednako kao i njegov partner, a možda je čak i pretjerano uzbuđen Ovnovim trikovima i uzbuđenjima koje mu pruža.Temelj njihove veze je uzajamno poštovanje. Jarac se zabavlja Ovnovom razigranosti i vatrom, dok se Ovan divi Jarčevom mirnom ponašanju i unutarnjo snagom.

Ako Jarac bude Ovnu pružio svoju mudrost koja će značiti čvrst temelj u Ovnovim očima, Jarac će dobiti dobrodošlicu u Ovnov život u obliku topline i vatre, što će dodatno učvrstiti njihovu vezu.  Riskantna i uzbudljiva Ovnova energija može tvrdoglavog Jarca jako iživcirati jer Jarac inzistira na pažljivom, praktičnom i razboritom razmišljanju. Odnos Ovna i Jarca odnos definitivno je jak u poslovanju  ili u prijateljstvo jer je timski rad između ta dva znaka apsolutno nepobjediv. U ljubavnoj vezi, Ovnova i Jarčeva kompatibilnost je dobra kada se prevagne jaz između partnera. Jarčev stav blagi, hladnoća, čak i povučenost, pomaže im da se nose s vatrenim izljevima Ovna. Kad je to potrebno, Jarac će se jednostavno ugasiti i vratiti se kasnije kad Ovan izgori odnosno izbaci svoj bijesa izvansebe. Među mnogim kvalitetama ova dva partnera mogu učiti jedni od drugih, Ovan može Jarca naučiti strpljenju i postojanošću, a Jarac može naučiti kako riskirati i hrabro ići u nepoznato. Oba partnera su uporna na različite načine, tako da je za njihovu kompatibilnosti bitno da se nauče slušati. Dijeljenje mnogih sličnih osobina i želja, može ih dovesti do dugoročne veze.

Ovnovi rođeni između 21. ožujka i 30. ožujka su vatreni i impulzivne osobe. Oni nisu kompatibilni sa Jarcima u gotovo svakom području života. Oni koji su rođeni između 31. ožujka i 10. travnja mogu Jarcima uzrokovati dosta frustracija. Oni imaju veliki ego, pa čak i kad znaju da je vaš savjet čvrsta, oni ga neće poslušati. U stvari oni će vam se usprotiviti samo zbog dobrog argumenta. Ovnovi rođeni između 11. travnja i 19. travnja vladaju Strijelac i Jupitera. Oni su dominantni tipovi, a njihovi planovi su veliki i hrabti, ali njihov stil je vrlo različit. Iako su marljivi, oni moraju uvidjeti rezultate daleko brže nego što to Jarci čine.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.5 / 5 (572 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo