Odnos horoskopskih znakova: Jarac i Rak

Jarac i RakHoroskop – Ova dva znaka često se gledaju kako otac i majka zodijaka, tako da je to dobro za Jarčevu i Rakovu kompatibilnost, u tradicionalnom, konzervativnom smislu. Dok Rak brine i njeguje obitelj i sve u njemu, Jarac će pružiti emocionalno sidro, punom zdravog razuma, discipline i mudrosti. Mudrac i Kućanica mogu stvoriti arhetipsko sretan obiteljski dom. Jarac i Rak su suprotni znakovi u astrologiji; kompatibilnost između suprotnosti je često dobra ako pružaju posebnu ravnotežu, od kojih svaki nudi ono nešto što drugima nedostaje. U ovom slučaju, Rak je duboko emocionalno i intuitivan znak dok je Jarac gladan, praktičan i logičan. Kada se ova dva znaka nađu zajedno kao ljubavnici ili roditelji, obitelj će imati najbolje savjete koji će dolaziti iz glave i srca. Jarčeva i Rakova kompatibilnost uspijeva jer su oba znaka oprezna i vrlo ozbiljna pa će naporno raditi na vezi i spremni su razumijeti razlike kod jedno drugoga.

Za oba znaka i Jarca i Raka, kompatibilnost nije neozbiljna stvar. Nijedan znak nije posebno koketan i vjerojatno neće biti nevjeran, tako da je to odnos koji može biti izgrađen na vjernosti i uzajamnom povjerenju. Oni poštuju jedni druge previše, što u vezi uvijek izrazito pomaže. Rak se osjeća sigurno  zahvaljujući Jarcu koji je čvrst i pouzdan. Iako se Jarac ponekad čini kao prilično hladne i krute prirode, nemojmo zaboraviti da je on zemljani znak, sa svim zemljanim senzualnostima koje se podrazumijeva. Kad Jarac voli i ima povjerenja nekoga, otkrit ćese njihova unutarnja zavodljivost i senzualan Rak će otkriti drugu stranu Jarcu. Jarčeva i Rakova kompatibilnost uključuje i dobar seksualni život, a svaki od njih će obožavati provoditi vrijeme sa svojim partnerom. Ovo nije odnos koji ne uključuje određene izazove. Međutim , koliko god Rak želi doista stabilan i siguran obiteljski život, Rak nije uvijek spreman prihvatiti težak posao koji netko mora raditi kako bi se osigurao takav život. Jarčeva zaokupljenost karijerom može izazvati konflikte. Jarac stalno pruža emocionalnu podršku osjetljivom Raku, što mu lako može dosaditi. Glavna razlika između njih je u emocionalnim stilova koji mogu početi stvarati probleme u vezi. Ponekad ,kućanica samo želi više odKadulja je spreman dati . Tijekom sretnih vremena, Rakova emocionalna dubina može biti osvježavajuća za trezvenog Jarca, koji pak može pomoći stabilizirati Raka. Oba znaka su kardinalni znakovi,  što može dovesti do borbe za vlašću unutar odnosa.

Jarci bi mogli imati dobru vezu s Rakovima rođenima između 22. lipnja i 3. srpnja. Tu postoji dobra i pozitivna vibracija koja teče između vas i koja će vam dati emocionalnu hranu koju tražite u vezi. To može biti kvalitetna veza pa čak i osuđena na brak. Jarci se lako sprijateljuju s Rakovim koji su rođeni između 4. i 13. srpnja. Međutim, oni su nestabilno, a mogu se brzo naljutiti ako ne dobiju ono što žele. Vjerojatno ćete imati brojne sukobe s njima. Jarci će imati veliko prijateljstvo s Rakovima rođenima između 14. srpnja i 22. srpnja. Može se dogoditi i platonska ljubav.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.6 / 5 (496 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo