Odnos horoskopskih znakova: Jarac i Škorpion

Jarac i ŠkorpionHoroskop – Oba znaka predstavljaju akumulatore mudrosti u zodijaku  pa kad se ova dva znaka zaljube možete očekivati ​​zanimljiv odnos u kojem oba partnera mogu naučiti mnogo jedni od drugih. Jarčeva i Škorpionova kompatibilnost je izvrsna u poslu kao i u prijateljstvu, ali ima potencijala i u ljubavi. Jedna od najvažnijih karakteristika ovog odnosa je zajednička odlučnost za napredak. Ovaj par će imati jasne ciljeve za njihov zajednički život i malo toga može stajati na putu njihovog ostvarenja. Ova dva znaka su spoj praktične logike s intuicijom, što je vrlo dinamično za ovaj odnos. Jarčeva i Škorpionova kompatibilnost je vrlo jaka kada je u pitanju seksualna privlačnost. Jarčeva je senzualna priroda dobar izbor za Škorpionovu dubinsku strast i seksualnost. Ako netko može pretvoriti razumnog i trijeznog Jarca u strasnu osobu punu žara onda je to Škorpion. Fizička veza je vrlo važna za Škorpiona, a kompatibilnost s Jarcem ovisi o tome previše.  Međutim, i van fizičkog aspekta, to je vrlo ozbiljna veza. Oba znaka i Škorpion i Jarac su vrlo promišljeni, rezervirani znakovi, s ne puno vremena za površna i trivijalna životna pitanja. Za Škorpion i Jarca ljubav znači i odgovornosti jedno prema drugome, i prema njihovoj eventualnoj obitelji.

Oba znaka i Jarac i Škorpion vole biti glavni u vezi. Njihovi arhetipovi su snažni pojedinci koji su ostvarili pravo na poštovanje. Kada se ovaj par sukobi, vjerojatno je da će to biti za preuzimanje vlasti odnosno tko preuzima vodstvo u vezi. Jarac  je kardinalni znak i vjerojatno je da će pokušati da stvari budu onako kako je on to poželio. Na površini, možete biti sigurni da će se manipulativni Škorpion smiješiti vedro dok će se grčevito boriti da dobiju ono što žele. Ako Jarac ovo smatra zabavnim, a ne iritantnim onda nema straha za njihovu sreću. Inače se njihova ljubav može ugasiti u jeku borbe za vlast. Škorpion će u naletu bijesa pokušati sve što mogu da od Jarca dobiju reakciju. Međutim, mudri Jarac će odgovoriti furioznom Škorpionu tek klimanje, slijeganjem ramenima i bit će ravnodušan. Oni dijele sličan pristup novcu, roditeljstvu, seksu, vjernosti, karijeri i društvenom životu  pa se onda prijašenje navedeno ponašanje ne bi trebalo pojavljivati, ako su sve stvari posložene kako treba.

Jarci će najvjerojatnije imati dobre prijateljske odnose s Škorpionima rođenima između 24. listopada i 2. studenog. Međutim, ako uđu u dublji odnos, očekujte puno rasprava pa čak i nesuglasica. Škorpioni rođeni između 3. studenog i 12. studenog morat će vidjeti Jarčevu suosjećajnu i velikodušnu stranu ako žele da ostanu s njima. Zajedno možete imati jako dobru budućnost. Ako se Jarci nađu zajedno s Škorpionima rođenima između 13. studenog i 22. studenog onda to može značiti uspjeh u ljubavi, dugoročno gledano.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.7 / 5 (435 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo