Horoskop - Lav i Bik

HoroskopBik i Lav mogu biti odličan par jer imaju slične potrebe: Bik treba puno ljubavi, voli biti voljen i zbrinut, dok Lav voli komplimente i želi biti obožavan i cijenjen. Obojica su iznimno lojalni i posesivni ljubavnici. Budući da imaju takve slične želje, oni obično mogu dati jedno drugome ono što im zaista treba. Oba znaka cijene ljubavni status i materijalna dobra. Važni su im udobnost i luksuz. Lav često daje pažnju i daruje svog partnera, što će uvelike zadovoljiti Bika, koji izrazito preferira tradicionalne oblike udvaranja. Iako zajedno mogu funkcionirati vrlo dobro, ipak ne cvjetaju uvijek ruže između ovih znakova. Vrlo su tvrdoglavi i moraju naporno raditi i truditi se kako bi razumijeli i prihvatili jedno drugoga.

Bikom vlada planet Venera (ljubav i novac) dok Lavom vlada Sunce. Sunce zrači toplinu i svjetlost i Lav doista zrači ovom vrstom energije i entuzijazma. Venera je usmjerena na ljubav, ljepotu i luksuz. Ova kombinacija muške i ženske energije pomaže ovim zankovima da se dive jedno drugome i da se međusobno poštuju. Planet Venera i Sunce se nalaze u neposrednoj blizini. Sunce predstavlja život dok Venera predstavlja ljubav. Razumiju vrlo dobro jedni druge, stoga je njihova kombinacija pozitivna.

Bik je zemljani znak, a Lav je vatreni znak. Oboje su ambiciozni, ali na sasvim različite načine. Lav čezne za slavom i bogatstvom, dok Bik teži sigurnosti i stabilnosti, u životu i ljubavi. Budući da oba znaka očekuju da će biti šefovi, oni imaju tendenciju boriti se za prevlast. Tijekom rasprava, Bik ne priznaje tuđe mišljenje jer to smatra gubljenjem dominacije. Njihove svađe mogu biti žestoke, ali kada shvatevažnost svog odnosa onda mogu biti sigurni da će sve svađe uspješno riješiti.

Bik i Lav su fiksni znakovi. To znači da su oboje tvrdoglavi. Kada uspostave svoje mišljenje o nečemu, potrebno jepuno vremena i kvalitetnih argumenata da ga promijene. To je razlog zašto njihove rasprave mogu dobiti tako intenzivne i dugotrajne – oboje uvijek istinski vjeruju da su u pravu i da je njihovo mišljenje jedino ono pravo. Oni, također, imaju tendenciju bježati od promjena, vole da se stvari ne mijenjaju, makar i na neodređeno vrijeme i iako bi se nešto moglo poboljšati. Ako oba znaka odluče da njihov odnos traje onda ih gotov ništa neće uvjeriti da napuste svoju partnericu ili partnera. To je dobro za stabilnost odnosa, ali može biti loše ako je odnos  destruktivan.

Koji je najbolji aspekt odnosa Lava i Bika? Njihovo međusobno divljenje. Oba znaka imaju vrlo snažne osobnosti, nitko od njih neče uspjeti dominirazi u vezi – bez obzira koliko teško pokušavali! Drugi ih vide kao izvrstan par jer su vrlo predani kada trebaju ispunjavati svoje poslovne ili životne ciljeve. U poslu mogu jako puno napredovati.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.8 / 5 (469 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo