Horoskop - Lav i Blizanac

Horoskop – Odnos Lava i Blizanca vrlo je razigran i smion i okarakteriziruju ga aktivnosti i optimizam. Blizancima je privlačna Lavova kreativnost i dramatičan duh, međutim može biti problema između ta dva znaka. Sukobi mogu nastati ako Lavu zasmeta Blizančeva koketna priroda sklona izlascima i vanjskim aktivnostima. Isto tako Blizancu može zasmetati Lavova potreba za potpunom kontrolom odnosa. Iako su njihovi životni pristupi različiti -Blizanci vole analizirati stvari sa svih aspekata u intelektualnom razgovoru dok Lav nema naviku razgovora već se samo prepusti – oni se ipak mogu uskladiti i dobro funkcionirati.

I Lav i Blizanci posjeduju velike količine energije. Lav voli biti na čelu bilo kojeg projekta, dok Blizanci žele biti slobodni, razmišljati o novim idejama, razmatrati sve argumente. Izravan i odlučujući Lav može pomoći Blizancu pri donošenju odluka, u slučaju ako se počnu premišljati zbog svoje potrebe da moraju sagledati apsolutno sve opcije. Lav mora paziti da ne postane previše dominantan i da ne zapovijeda previše jer takvo ponašanje može odbiti Blizanca.

Lavom vlada Sunce, a Blizancima vlada planet Merkur (komunikacija). Oba su znaka vješta u komunikaciji, zbog sličnih planetarnih utjecaja, samo imaju različite pristupe u izražavanju. Oni, također, mogu imati vrlo vatrene rasprave, ali sve dok ih Blizanci smatraju zabavnim i mentalno stimulativnim, Lav ih uzima vrlo ozbiljno i pogrešne ga riječi mogu povrijediti. Zbog toga Blizanac treba biti svjestan rizika rasprava kako ne bi dodatno uvrijedio Lava. Iako Blizanac voli duge razgovore s puno argumenata, ipak treba napraviti kompromis i kontrolirati svoje potrebe kako ne bi ugrozio odnos sa svojim partnerom.

Blizanac je zračni znak, a Lav je vatreni znak. Blizanci imaju dovoljno vremena, ali i volje i želje da se pozabave Lavovom energijom i kreativnošću. Lav teži da bude dramatičan i demonstrativan, a pametni Blizanci uvijek razumiju Lavovu poruku. Blizanac jako dobro shvaća Lavovu prirodu, što je izvrsno jer mu se može prilagoditi i može pozitivno odgovoriti ne njegove potrebe.

Lav je fiksni znak, Blizanac je promjenjiv znak. Lav je tvrdoglav i odlučan, veliki vođa i pomalo tvrdoglav kada je u pitanju mijenjanje ideja, stavova ili mišljenja. Kada Lav nešto naumi, onda će učiniti sve da ode do kraja. Blizanci su, s druge strane,fleksibilni do same krajnosti. S obzirom na to da njima stvari brzo dosadem, oni nemaju problema s tim da Lav preuzme vodstvo u vezi i odvede ih u neku novu avanturu, ali do doređene mjere. Dok Lav preuzima slavu i sva su svijetla usmjerena na njih, Blizanac se voli nalaziti iza kulise i voli biti u pozadini.

Koji je najbolji aspekt ovog odnosa? Njihov mladenački, čak i djetinjasti pogled na svijet. Ovaj par može postići veliki uspjeh, s obzirom na veliku količinu optimizma. Njihova avanturistička priroda dovest će ih do raznih situacija i iskustava, koje će još više učvrstiti njihovu vezu.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.6 / 5 (451 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo