Horoskop - Lav i Jarac

Horoskop – Osobine Jarca su strpljivost, rezerviranost i introvertnost. On je, također, miran, ali vrlo ambiciozan i radišan. Jarac nikada neće biti u središtu pozornosti kao Lav koji uvijek teži tome da se sve odvija oko njega. On je otvoren, izuzetno društven i komunikativan. Ako se usmjerimo na osnovne kvalitete ovih dvaju znakova onda može izgledati kako je njihov odnos nemoguć. Njihova kompatibilnost je vrlo složena.

Kada se sagledaju temeljne vrijednosti tih dvaju znakova, očito je da su Jarac i Lav u potpunoj suprotnosti. Međutim, oni imaju puno uzajamnog poštovanja. To je zato što su oba znaka jednako ambiciozni i žude za raskoši u životu. Kad se susretnu, postoji trenutak privlačnosti što predstavlja iznenađenje za sve oko njih. Jarac ima većinu osobina za kojima Lav žudi, i obrnuto. Jarac je marljiv i ambiciozan i predstavljat će mu izazov nositi se s Lavovom ekstravagantnom prirodom. Jarac je uvijek željan uspjeha i dostojanstven i to je ono što zapravo privlači Lava. Drugo, njihova želja za savršenom ljubavi i odanosti podudara se kod oba partnera. Tako da postoje šanse da ovaj odnos bude savršen.

No, to ipak nije tako jednostavno. Iako imaju nekoliko stvari zajedničkih, njihova osnovna priroda je vrlo različita. Potrebno je puno razumijevanja i kompromisa za Jarca i Lava ako žele da im veza bude uspješna. S obzirom na to da Jarac nije društven i smion po prirodi kao Lav, može ga smatrati egoističnim, koketnim i arogantnim. Jarac ne voli velika društvena okupljanja kao Lav jer je po prirodi vrlo suzdržan i introvertan. Isto tako, Lavu smetaju Jarčeve osobine – rezerviranost, škrtost i sebičnost. Nadalje, iako je Jarac miran, on voli dominirati, a to je područje gdje se ova dva znaka mogu lako sukobiti. Nijedan od znakova ne voli biti iza kulise već žele voditi igru.

Lavom vlada Sunce, a Jarcem vlada planet Saturn. Sunce je okrenuto sebi i svome egu te zrači toplinom i svjetlošću. Lav doista zrači ovu vrstu energije i entuzijazma. Saturn predstavlja odgovornost i naporan rad. Njihova kombinacija je dobra, što dovodi do mnogih završenih projekata upravo zbog svoje ambicioznosti i želji za uspjehom. Lav je vatreni znak, a Jarac je zemljani znak. Lav želi kreativne slobode dok Jarac želi profesionalnu i privatnu sigurnost. Ova kombinacija stvara uravnoteženu romantičnu vezu. Dokle god cijene i poštuju jedno drugo, sukobi neće ugroziti ovu vezu.

Lav je fiksni znak, a Jarac je kardinalni znak. Oboje mogu biti jako tvrdoglavi, samouvjereni i ambiciozni. Oba partnera imaju tendenciju da ustraju u radu prema svojim ciljevima. Jarac želi biti stabilan i dominantan. Lav voli pustolovine i neočekivana uzbuđenja. Lav i Jarac mogu biti kompatibilni, po načelu”suprotnosti se privlače”, potrebno je puno razumijevanja i kompromisa koji mogu pomoći ovoj vezi. Postavlja se pitanje koliko su oni spremni ukrotiti svoju različitu prirodu da bi se slagali i uživali u svojoj vezi.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.9 / 5 (274 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo