Horoskop - Lav i Lav

Horoskop – Ljubavni odnos između dva Lava zasigurno privlači veliku pozornost. Kada su u vezi nađu dva kreativna, jaka i društvena znaka onda svima izgleda kao da su stvoreni jedno za drugo. Njihova je kombinacija nepobjediva, pogotovo ako su lideri grupe – s njima nikada nećete izgubiti. Ovi dvojac privlači ljude svojim jakim energijama, izgledom (do kojeg jako drže) i nisu nimalo sramežljivi kada je u pitanju izražavanje njihovih želja i potreba.

Kako Lav predstavlja kralja džungle, kombinacija dvaju Lavova prepuna je energije i entuzijaza, oni su rođeni vođe. Međutim, svoju strast i potrebu da budu dominatni i vođe ipak moraju staviti pod kontrolu, tj. moraju  naučiti ukrotiti svoju prirodu, kako bi bili kompatibilni. Vrlo im je važna udobnost i uživanje, ovaj par voli uživati u finim stvarima u životu. Vrlo rado će jedno drugome pružiti kvalitetno druženje i uvijek će se truditi podignuti raspoloženje svom partneru. Međutim, problemi mogu nastati ako Lav često iskazuje svoju potrebu za pozornošću. Oni vole pažnju i uvijek žele biti u centru pozornosti i kada se za to bore dva Lava onda takvo ponašanje može ugroziti njihovu vezu.

Lavom vlada Sunce. To je savršen simbol Lavove percepcije sebe: Sunce je pozicionirano u središtu, dok se tako i Lav jednako ponaša. Oko njega se, također, sve mora vrtjeti. Sunce zrači jaku svjetlost, moć i snagu. Kako Sunce osvijetljava pplanete oko sebe, tako vodi i Lava kroz njegova putovanje. Sunčeva energija je uvijek prisutna i daje mu potrebnu snagu koja okarakterizuje Lava. Sunce, također, može biti opasno i previše energije može ugroziti Lava. To se manifestora kroz njihov osjećaj dramatike, pretjerivanje i sebičnost te ih s vremena na vrijeme čini vrlo teškim partnera, ali i za sve ljude koji se nalaze oko njih.

Lav je vatreni znak. Crveno-vruća strast između dvaju Lav je nezaustavljiva i uvijek iznova traje. Njihova vatrenost, u kombinaciji fizičkoga, emocionalnog i intelektualnog aspekt, čini ovaj odnos vrlo dinamičnim. Ova intenzivna energija može biti vrlo pozitivna ako ne prijeđe u katastrofu. Ona može biti ključna u odnosu jer može predstavljati ono najbolje ili najgore. Zbog tolike količine energije i strasti, vrlo je tanka granice između čiste ljubavi i prekida. Njihov odnos će zahtijevati zajednički napor s obje strane kako bi njihov odnos bio fluidan jer Lav ima stalnu potrebu za pažnjom i divljenjem.

Lav je fiksni znak. Uvijek postoji borba kada se dvije fiksne ličnosti nađu zajedno u ljubavnoj vezi, ali i prijateljstvu. Racionalna i socijalna strana Lava će dopustiti da ovaj par premosti svoje razlike ako žele da njihova veza uspije. Svaki od njih će morati raditi ustupke, ali samo povremeno. Vatreni Lavov temperament može eksplodirati brzo i često, ali sukobi su ipak vrlo brzo. Kako lako planu, tako se i lako ohlade.

Koji je najbolji aspekt odnosa dvaju Lavova? Njihov nevjerojatan humor i bogatstvo kreativnosti. Druženje, zabava, kvalitetno provedeno vrijeme, romantika – sve su to riječi kojima se može opisati ljubav dvaju Lavova. U ovoj vezi zasigurno neće biti dosadno, ali ipak će morati pristati na dosta kompromisa.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.8 / 5 (326 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo