Horoskop - Lav i Ovan

Horoskop – Ako se Ovan i Lav nađu u ljubavnoj vezi onda to znači da će iskre frcati na sve strane. Oba znaka su vrlo vatrena, strastvena i dinamična i oboje vole kompetitivnost. Ovaj odnos je pun akcije. Oba znaka žele biti šefovi i lideri. Veliki problemi mogu nastati kada dođe do sukoba između dvaju vrlo jakih i ponosnih ega. Dive se i poštuju jedno drugoga, ali moraju naučiti ne samo zapovijedati, već i kako ispuniti želje svog partnera. Trebaju naučiti slušati, a ne samo držati svoju stranu i misliti da su uvijek u pravu.

Ovo partnerstvo predstavlja vatrenu strast i dominaciju. Oba znaka mogu biti veoma nestrpljivi i ponosni. Lav voli biti obožavan, voli komplimente i kada mu se ispune njegove želje. Međutim, Ovan svakako neće moći pružiti Lavu pažnju kakvu poželi u svakome trenutku i ponekad je možda ni neće htjeti dati. Ovnu može smetati Lavova koketna priroda. Ovaj odnos uvijek donosi određena uzbuđenja. Unatoč svojim karakternim razlikama, Ovan često izgleda kao Lavov vodič ili savjetnik. Oba znaka se poštuju i vrlo je važno je da postoji to poštovanje unutar odnosa, kako bi se riješili mogući problemi.

Ovnom vlada planet Mars, a Lavom vlada Sunce. Oba planeta predstavljaju muške energije, a zajedno čine dobru kombinaciju i međusobno se jako dobro razumiju. Sunce je usmjereno na sebe, a Mars posjeduje agresivnu energiju, tako da oni čine vrlo kompatibilan i snažan tim.

Ovan i Lav su vatreni znakovi. Predstavljaju izrazito strastveni odnos. Kad je veza kvalitetna onda to predstavlja pozitivnu karakteristiku, ali kad su u sukobu onda su veoma glasni, agresivni i znaju povrijediti jedno drugoga. Vrlo su vješti u iznošenju argumenata koje opravdavau njihovo mišljenje. U ovom partnerstvu uvijek postoji konkurencija. Budući da se ljubavni odnos ne bi trebao temeljiti na tome tko je dominantniji, to može postati veliki problem. Oba znakova posjeduju neograničenu količinu energiju, tako da njihove svađe mogu trajati satima i nikada im neće dosađivati uvjeravati svog partnera kako su baš oni u pravu. Iako se mogu često ne slagati u različitim životnim aspektima, ipak njihove razlike u mišljenjima ne traju dugo – Ovan je prezauzet i vrlo brzo se usmjerava na sljedeće izazove i ne dopušta da mu problemi unište njegovo raspoloženje. Lav se ne bi trebao olako uvrijediti na Ovnove riječi.

Ovan je kardinalni znaka, a Lav je fiksni znak. Ovan želi da Lav više gleda prema budućnosti i da više riskira, dok Lav može naučiti Ovna kako se stabilizirati. Ovan ponekad može povrijediti Lavove osjećaje ako kaže nešto što ga vrijeđa i to bez razmišljanja. Isto tako, Ovna može smetati Lavova nametljiva priroda i to što se brzo zna naljutiti. No, obojica su vrlo odani i iskazuju međusobnu brigu. Kada shvate da u vezi nema mjesta kompetitivnosti i da nitko od njih ne mora biti šef onda njihov odnos može biti veoma uzbudljiv.

Koji je najbolji aspekt odnosa Lava i Ovna? Uzajamno divljenje dvaju znakova. Ovan kao inicijatora i Lav koji ga slijedi u naumima, mogu stvoriti kvalitetno partnerstvo. Njihova uzajamna energija i strast čini njihov odnos vrlo dinamičnim.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.5 / 5 (540 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo