Horoskop - Lav i Riba

HoroskopRiba  je vrlo sramežljiva i povučena dok je Lav ekstrovertan i društven.  Ribe obično voli živjeti u svom malom krugu bliskih prijatelja, a Lav može bez problema sretno živjeti u većoj zajednici. Ribe su više osjetljivije, za razliku od smionog i divljeg Lava. Zanimljivo, iako su oba znaka u suprotnosti, ove dvije osobe uspijevaju ostati zajedno zauvijek! Naravno, postoje razlike i sukobi. Gotovo sve Ribe su vrlo šarmantne i atraktivne, a naročito muškarci. Oni su, također, nježni i sramežljiv te stoga, žene lako padaju na njih. Velikodušni su, dobroćudni, vrlo brižni i osjetljivi. Međutim, znaju biti  slabe volje i jako povodljivi. Ribine osobine, također, uključuju nedostižnost, izuzetnu emotivnost i osjetljivost. Vrlo je dobro imati ribu pokraj sebe jer je vrlo strpljiv slušatelj i često suosjeća s drugim ljudima. Za razliku od Ribe, Lav uvijek dominira i vrlo je samouvjeren u svemu što radi. Njegove karakteristike su  društvenost, velikodušnost i toplo srce. To je lako uočiti jer je Lav uvijek u središtu pozornosti. S druge strane, jako je pompozan, neobičan i teći dominaciji.

Iako je osnovna priroda tih dviju osoba drugačija, oni se zapravo vrlo lijepo međusobno nadopunjuju. Lav voli zapovijedati i dominirati dok Riba voli biti u pozadini i slušati Lavove naredbe. Ona će uvijek biti tiha i zaštit će svog partnera kad god mu zatreba njezina sigurnost. Tu jednostavno nikada neće biti borbe za vlast u vezi. Oboje su fascinirani naravima jedno drugoga i iskazuju uzajamno divljenje. Oba znaka su vrlo odane i romantične osobe. Lav je uvijek u potrazi za osobom koji će ga voljeti, koji mu se divi i koji mu uvijek laska. Zanimljivo, Ribe su voljne to sve učiniti za svog Lava. Oboje imaju odlične ukuse za sve fine i lijepe stvari u životu. Njihova ljubav, romantika i strastvena priroda čine vrlo dobre i čvrste temelje za njihov odnos. Lav želi biti tretiran kao kralj, a Ribe su uvijek spremne napraviti sve kako bi ugodili svom partneru. Lav postavlja tempo i dominira svim aspektima njihovog odnosa, a Ribe jednostavno to smatraju vrlo ugodnim jer se ne trebaju previše truditi već se samo mogu opustiti i uživati u ljubavi i emocijama.

Leo je vatreni znak, a Riba je vodeni znak. Ova dva znaka mogu biti vrlo sretna, ako prepoznaju međusobnee potrebe. Ribe mogu pomoći Lavu kako biti ponizan i misliti na potrebe drugih, dok Lav uči Ribe kako izići u svijet i popuštati pred novim avanturama i uzbuđenjima. Ribe mogu biti previše emocionalne, što može smanjiti Lavov entuzijazam. Lav i Ribe moraju uspostaviti učinkovitu komunikaciju kako bi se osigurala njihova ravnoteža u vezi.

Negativni faktori koji mogu negativno utjecati su nevelikodušna ili sebična priroda Ribe, koji ponekad se ponekad može činiti kao da se dovoljno ne trudi. Oni su rezerviran i nisu toliko društveni kao Lavovi, što može uzrokovati sukobe između dvaju znakova. Nadalje, Ribe su jako šarmantne i svakako će privući puno pažnje. S obzirom na to da je Lav jako ljubomoran, mogu nastati problemi. Ako se stvori potrebno povjerenje, njihova kompatibilnost jednostavno može biti najbolja u zodijaku. Na kraju, ne treba zaboraviti da veza Ribe i Lava može biti uspješna u  90% slučajeva. Razgovor o određenim životnim pitanjima samo će učinii da se ova bajka obistiniti!

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.6 / 5 (588 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo