Horoskop - Lav i Škorpion

HoroskopLavovi se ponašaju vrlo prijateljski i vrlo su velikodušn. S druge strane, Škorpioni su strastveni i olako ne vjeruju ljudima. Lavovi su energični, impulzivni dok su Škorpioni pomalo rezervirani. Oni zapravo posjeduju svoju agresivnu osobinu. To može stvarati probleme kada se ta Škorpionova skrivena osobina  počne javljati zbog Lavove potrebe za dominacijom. Oba znaka žele vladati, biti jedan iznad drugoga. Oba znaka u početku osjećaju privlačnost.  Lav će sa svojom karizmom i ambicijama sigurno privući pažnju Škorpiona. Jake naravi i snažne osobine tih dvaju pojedinaca – ono su što ih spaja i što ih privlači da se još više upoznaju. Njihova strast i intenzivne prirode mogu ih zadržati povezane dugo vremena. Njihova težnja za moći i uspjehom, u svojim karijerama i životima, također može zadržati iskru ljubavi i poštenja. Međutim, problemi nastaju kada se te osobine pomiješaju s privatnim životom.

Jedna od negativnih osobina ovih znakova, jest da i Lav i Škorpion vole živjeti po vlastitim načelima i u uvjetima koje njima odgovaraju. To dovodi do komplicirane situacije u njihovim životima jer nijedan od njih nije spreman popustiti ili pristati na kompromis. Nadalje,oboje su vrlo tvrdoglavi i ne vole kada jedan od njih nameće svoje mišljenje. Nažalost, sigurno će se uočiti s nekoliko takvih sukoba moći i ega u svom odnosu. Obojica žele dominirati, što dovodi do problema i borbi između dvaju jakih ega! Osim toga, postoje određene razlike u njihovim osobnostima što može dovesti do nesporazuma. Prvo, Lavovi vole javno iskazivati ljubav. Škorpioni su strastveni i imaju jedinstveni stil izražavanja svoje ljubavi. S druge strane, Lavovi vole laskanje i divljenje dok su Škorpioni izuzetno iskreni, čak i u svojim pohvalama. Isto tako, oboje su jako ljubomorni i sumnjičavi prema motivima jedno drugoga.

Odnos Lava i Škorpiona može biti uspješan, samo ako oba partnera pristanu na razumijevanje i kompromis. Nijedno od njih ne bi trebao pokušati dominirati u vezi. S druge strane, oni bi također trebali pokušati popustiti u određenim stvarima, s vremena na vrijeme, ako žele da im odnos traje duže. Na kraju,vrlo je važno da oba partnera kontroliraju svoje živce i drže svoje ljubomorne i sumnjive naravi pod kontrolom. Ako razumiju te stvari i pokušaju napraviti određene promjene, odnos Lava i Škorpiona doista može biti nevjerojatan i intenzivan. Obojica dijele slične poglede prema životu i imaju jake ambicije i ciljeve koje ih mogu učiniti sretnima u međusobnom odnosu, ali samo ako se ne počnu natjecati jedno s drugim.

Leo je vatreni znak, a Škorpion vodeni znak. Lav traži slobodu druženja, a Škorpion ima osobnost kameleona. Oba znakove žele ispuniti jednake ciljeve, ali na različite načine, što može uzrokovati neslaganja. Međutim, oba partnera će shvatiti da su sitne nesuglasice samo distrakcija i dokle god oni mogu držati svoje ego pod kontrolom te da im odnos postane glavni prioritet onda će im veza postati stabilna. Škorpion i Lav su oboje fiksni znaci. Oboje mogu biti kruti, samouvjereni i otporni na promjene. Ako imaju plan, usmjerit će se na njega dok ne dobiju ono što žele. Oni obično ne vole promjene, preferirajući stabilan i stalan život. Ako se oko nečega ne slože onda taj sukob može potrajati. Škorpion neće popustiti, jer će za njih to biti znak slabosti. Lav može misliti da njegov partner preuzima dominaciju, što mu ne odgovara. Ako oni shvate da su na istoj strani, to je puno lakše za njih zbog produktivnosti.

Koji je najbolji aspekt ovog odnosa? Njihov zajednički osjećaj predanosti jedno prema drugomo. Oba znaka su vrlo moćna, ali posjeduju drukčije osobnosti. Svi ih vide kao uspješan par koji ako nađe zajednički put, može uspjeti u svemu što poželi zbog svojih neiscrpnih energije i upornosti prema svemu što rade.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.9 / 5 (204 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo