Horoskop - Lav i Strijelac

HoroskopLavovi i Strijelci imaju mnoge zajedničke osobine. Njihove osnovne osobine poput stalnom potrebom za promjenom i avanturom, zanimljivim društvenim životom i slično, čine ih kompatibilnima i odmah će se na početku pronaći zajednički jezik. Vrlo su zabavni, ambiciozni i uvijek teže uspjehu u svemu što čine. Jako su društveni i oni posjeduju karizmatičnu osobnost koja lako privlači ljude. Dinamičnost i šarm, osobine su zbog kojih mnogi žele biti s njima u društvu. U njihovoj vezi neće biti nijednog dosadnog trenutka, zahvaljujući svojim visokim razinama energije. Još jedna zajednička osobina je njihova ljubav za slobodom i neovisnošću. Oba znaka, a posebno Strijelac cijene svoju slobodu. Također su izuzetno zabavni i uvijek spremni na nove avanture.

Strijelci i Lavovi imaju jedinstvenu osobinu, a to je vjernost i kada je riječ o prijateljstvima, spremni su svojim prijateljima pružiti sve što im je potrebno. Iako Lav može ponekad biti previše zahtjevan, on će ipak uvijek biti tu da pomogne i pruži podršku. Međutim, oba pojedinca imaju neke manje nedostatke koje treba kontrolirati i ukrotiti da bi odnos bio savršen. Ponekad se Lavovi zbog  emocionalne prirode Strijelca mogu osjećati nevoljenima i kao da ih dovoljno ne cijene. Lavovi vole laskanje, pažnju i verbalno izražavanje ljubavi. Nažalost, Strijelci i Lavovi imaju vrlo različite načine izražavanja svoje ljubavi tako da Lav može osjećati nedostatak ljubavi. Problem ne leži u Strijelčevim osjećajima već u njegovim sposobnostima da pokaže svoje unutarnje emocije. Oba znaka trebaju što ranije shvatiti i prihvatiti takav način komunikacije.

Kako oba znaka pripadaju vatrenim znakovima, vrlo često se mogu javiti sukobi zbog dominacije u vezi. Oboje žele naređivati, da se slijedi njihov put te da se ispunjavaju potrebe baš kako su oni to zamislili. Lavova dominacija i tvrdoglavost često uzrokuje probleme u odnosima jer mu je nastup vrlo pompozan i ​​sebičan. Tako da Strijelac treba biti jako taktičan i diplomatski riješiti probleme. Zbog svojih kvaliteta ova dva znaka se nadopunjuju. Vrlo su kompatibilni, u smislu ljubavi i prijateljstva

Lav nikada neće obuzdati slobodu Strijelca, ali i obrnuto. S obzirom na to da oboje žele isprobati nove stvari, oni će poticati jedno drugo na nove pustolovine što može obogatiti njihovu vezu. Oni, također, imaju snažnu privlačnost što će njihov seks učiniti strastvenim. Iako se to ne može vidjeti izvana, ali oba znaka imaju brižnu i toplu prirodu i neće oklijevati u iskazivanju svojih emocija. Oni vole i raskošan život  tako da oboje mogu jedno drugoga zasipati raznim darovima. Kako godine prolaze, njihov odnos raste i jača, a poštovanje i divljenje se povećava.

Lavovi imaju tendenciju za dominacijom i vrlo lako privlače ljude oko sebe. Međutim, to neće imati nikakvog utjecaja na Strijelca. Njegovo racionalno ponašanje zapravo mu pomažeda bi prizemljio Lava. Obojica su živahna i odlasku i zasigurno će imati prekrasno provedeno vrijeme zajedno. Kao prijatelji, oni neće oklijevati istraživati nove stvari. Svatko od njih unijet će nešto  uzbudljivo u vezu. S obzirom na to da postoji uzajamno poštovanje između njih, njihove rasprave bit će rijetke i kratkotrajne. Ako se  zajedno usmjere prema zajedničkom cilju, njihova će ih energija i ambiciozna priroda dovesti do novih uspjeha.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.6 / 5 (493 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo