Horoskop - Lav i Vaga

HoroskopLav i Vaga čine uspješan i kompatibilan par. Lav predstavlja znak povjerenja i moći, zrače toplinom i uživaju u naklonosti i pažnji. Oni vole primati i davati ljubav, dramatični su, vrlo su dobro organizatori i veliki vođe. Lavovi uživaju veliko povjerenje svojih poklonika. Oni su, također, vrlo tvrdoglavi i egoistični. Lav vlada srcem, a ne ratiom. Vaga su veoma vole kulturu te su najviše od svih znakova okrenute umjetnosti i glazbi. Posjeduju jak osjećaj za pravdu i ravnotežu, a to donosi mir u vezi s jakim Lavovim karakterom.

S vremena na vrijeme, Vaga može biti prilično neodlučna, što može zasmetati odlučnog Lava. Međutim, ako se radi o vrlo važnim odlukama onda se čak Lav ponekad nije u stanju suočiti s njima. Vaga će ga, u ovom slučaju, smatrati neodgovornim. To može prouzročiti sukobe, ali isto tako i pojedini pokušaji razgovora kako bi se riješili konflikti. Mirna vaga se suočava s temperamentim Lavom koji u žaru razgovora može biti vrlo neugodan i može izreći riječi koje zapravo i ne misli, a koje jako mogu povrijediti Vagu. Međutim, kod Lava su ipak sve svađe kratkog vijeka.  Kao par, Lav i Vaga su vrlo dobro uravnoteženi. Vaga smiruje temperamentnog Lava, a njen šarm i lijepi maniri mogu ukrotiti njegovu osobnost. Lav je, međutim, daleko više odlučniji od Vage. Lav može naučiti svog partnera spontanosti i uživanju.

U početnoj fazi, obojica osjećaju privlačnost zbog svojiih sličnih osobina. Lav je impresioniran intelektom i šarmom Vage. S druge strane, Vagi se sviđaju atraktivni i uvjereni Lavovi i želi nekoga tko je superiorniji, u intelektualnim ili drugim načinima. Oba znaka su vrlo romantična i puna iznenađenja, darova i drugih znakova pažnje prema svojem ljubavniku. Ova veza je puna uzbuđenja, pustolovina, ali i strasti. Lav želi pažnju i svakodnevno iskazivanje ljubavi, što mu Vaga u potpunosti može dati. Obično, u ovom odnosu, problemi nikada neće nastati zbog sukoba dvaju ega  ili težnje za moći. Pravi problemi nastaju od ljubomore. Druge partnere može privući Vagin šarm, što može jako razljutiti Lava. Naprotiv, Vaga nikada neće pokazati ljubomoru, čak i kada je Lav obasut pažnjom.

Lavom vlada Sunce, a Vagom vlada planet Venera. Ova dva znaka zajedno čine osnovni temelj odnosa – toplinu i strast. Sunce i Venera se dobro slažu zajedno. Sunce predstavlja mušku energiju, a Venera žensku što uspostavlja ravnotežu između ovih dviju energija. Venera predstavlja ljepotu romantiku, a Sunce život. Lav je vatreni znak, a Vaga zračni zrak. Lavov pristup životu može biti u sukobu s Vaginim koji je za njega više pasivan i opušten. Oba znaka imaju različite interese, a Lav ima potreba da sve svoje priče i ideje podijeli s rezerviranom Vagom.

Lav je fiksni znak, a Vaga je kardinalni znak. Vaga posjeduje izdržljivost i strpljenje koje može podnijeti Lavove prolazne hirove te nove ideje i projekte. Lav je lider zbog svoje snage i impulzivne prirode.  Lav voli biti autoritet dok Vaga ima moć da umiri Lavov veliki ego. To je vrlo važno za Lava, ali i njihovu vezu. Vaga često popušta u svađama jer Lav tome i nije baš sklon.

Koji je najbolji aspekt odnosa Lava i Vage? Sklad koji proizlazi iz sjedinjenja Venere i Sunca. Ova veza predstavlja veliko iskustvo učenja za oba partnera. Svaki partner posjeduje karakteristike koje drugomu nedostaju, što njihov odnos čini vrlo kompatibilnim.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.9 / 5 (437 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo