Horoskop - Lav i Vodenjak

Horoskop – Ovi suprotni znakovi mogu imati vrlo nestabilnu vezu. Lav predstavlja rođenu zvijezdu i apsolutnog pobjednika koji zapovijeda gdje god se nađe. U prijateljstvima i ljubavi, Lav može biti očaran Vodenjakovom energijom, kojega može očarati Lavova seksualna energija i uzbuđenje koje donosi. Njihov odnos predstavlja impuls prema dubljim emocijama. Ovo partnerstvo je energično i nezaustavljivo, nikada nema dosadnog trenutka za ova dva znaka. Njihovi znakovi su bliski i imaju dobar odnos. Oboje su idealisti i visoko motivirani te ih privlače uzbuđenja.

Mnogi ovaj odnos vide kao beskrajno uzajamno divljenje. Lav se divi individualizmu, vizijama i kreativnim karakteristikama Vodenjaka. Zauzvrat, Vodenjak se divi njegovom žaru, šarmu i dostojanstvu. Vodenjak uvijek imaju nove ideje, ali nema uvijek dovoljno energije kako Lav da se te ideje i realiziraju. Oba znakovi su ponosni na svoju neovisnost, ali mogu nastati sukobi ako Lav postane previše zahtjevan ili ako se Vodenjak počne ponašati  suviše ravnodušnim. Oba partnera trebaju poštivati ​​različite perspektive kod jedno drugoga. Lav može biti previše dramatičan za Vodenjakov ukus, kojeg Lav može ponekad smatrati previše nestabilnim. Ako budu komunicirali o vrijednostima svog odnosa onda će sve biti u redu. Lavom vlada Sunce, a Vodenjakom vladaju planeti Saturn i Uran. Ova tri planeta tvore svojevrstan ciklus. Uran je planet novih ideja i kreativnosti te vodenjak s ovog planeta dobiva svoje veliek ideje. Sunce daje život i identitet. Konačno, Saturn predstavlja proces koji ideje vodi do samog završetka.

Oboje su iskreni, ali i otvoreno pokazuju ljubomoru. S obzirom na Lavovu otvorenu prirodu, on otvoreno koketira sa svima,  zahtijevajući stalnu pozornost. Vodenjak će uvijek slušati dramatičnog Lava, ali samo do određene točke. Vodenjak će morati pokazati malo više emocija (osim bijesa) i nježnost, kako bi omogućila Lavu da postane zvijezda koja sjaji.

Lav je vatreni znak, a Vodenjak je zračni znak. Zrak drži vatru na životu i pomaže joj da se širi. Isto tako Vodenjak može pratiti Lava i zajedno se mogu vinuti do vrtoglavih visina. Vodenjak je u mogućnosti koristiti intelekt kako bi potaknuo Lavove ambicije i hranio ga novim idejama koje će Lav provesti u stvarnost . Tako da je Vodenjak vrlo poticajan za Lava. Oba znaka imaju mnoštvo interesa, a Lavova je želja biti originalan i ima mogućnost da ostvari sve ideje Vodenjaka.  Lav i Vodenjak su fiksni znakovi. Lav daje Vodenjaku hrabrosti da krene prema naprijed i poduzme akciju, nego da samo sjedi i formulira svoje ideje. Oboje su vrlo odani i izuzetno posvećeno jedno drugome, a kad shvate svoje prave vrijednosti i što mogu dobiti jedno od drugoga onda mogu uspjeti i biti sretni.

Koji je najbolji aspekt odnosa Lava i Vodenjaka? Njihova sposobnost stvaranja čarolije kad provode vrijeme zajedno. Ovi znakovi kako stvoriti ideju, kako napraviti plan i ostvariti ono što su zamislili. Svatko od njih ima svoju ulogu i koje se savršeno nadopunjuju.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.8 / 5 (317 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo