Horoskop - Rak i Bik

Horoskop – Kada se Bik i Rak nađu u ljubavnoj vezi onda to obično čini vrlo dobru kombinaciju. Oni su dvije pozicije unutar Zodijaka koji imaju tendenciju dijeliti karmičke veze i duboko uzajamno razumijevanje. Ova dva znaka imaju mnogo toga zajedničkog: oboje vole sigurnost u ljubavnom odnosu, ali oboje voli i davati. Rak njeguje emocije dok Bik voli razmaziti svoju ljubavnicu, senzualnim užicima i poklonima. Obojica su prilično mirne prirode te vole večeri provoditi kod kuće sa svojim partnerom.

Partnerstvo ovih dvaju znakova teži sreći i uživanju u zajedničkoj sigurnosti i udobnosti vlastitog doma. Vole solidnu početnu bazu, jak odnos, lijep imetak te uživato u svim blagodatima obiteljskog života. Oboje su obiteljski orijentirani i cijene partnere koji su kao i oni te da nisu okrenuti prema vanjskom svijetu i traženju izazovnih pustolovina. Bik je znak seksualne aktivnosti. Rak je topao i osjetljiv, ali ne voli dominirati. Njihov jedini veliki problemi nastaju kada Bik inzistira da se stvari odviju baš kako je on to zamislio, a Rak na to može reagirati zlovoljno. Bik mora razumijeti Rakovu emocionalnu osjetljivost, a Rak se trebati prilagoditi otvorenoj komunikaciji, a ne se fokusirati na emocionalne ucjene.

Bikom vlada Venera (ljubav), a Rakom vlada Mjesec (emocije). Oba nebeska tijela vibriraju sa ženskom energijom. Rak često drži emocije unutar sebe koje tinjaju iznutra, što može dovesti do povremenih svađa kada napokon izbaci sve iz sebe. Dakle, Rak privlači Bikova otvorenost, poštenje te priroda u kojoj nema mjesta strahu. Kako Mjesec kontrolira plime i oseke na Zemlji, tiho utječe na sav život. Tako i Rak u sjeni kontrolire sve oko sebe pa i svoju vezu s Bikom. Ova dva znaka zodijaka dijele ljubav prema udobnom domu i financijskoj sigurnosti. Svaki daje puno u seksu i ljubavi, tako će to biti istinska ljubav, a ne kraća ljubavna afera. Bik i Rak će ući u dugotrajan odnos, ali s oprezom. Rak je vrlo ćudljive prirode, a Bik ima malo strpljenja za toliko osjetljivosti. Bik daje stabilnost koja je potrebna u vezi dok je Rak vjeran i pun podrške za svog partnera.

Bik je zemljani znak, a Rak vodeni znak. Voda i Zemlja su kompatibilni kao materijalne, fizičke osobe. Bik ima stabilniji pogled na život nego Rak i manje je sklon emocionalnim previranjima. Dakle, Bik može pomoći Raku stabilizirati svoje burne osjećaje. Oba Znaka moraju biti oprezni u tom odnosu. Međutim, Bik se može umoriti od Rakove promjene raspoloženja, a Rak može razviti osjećaje da je Bik neosjetljiv na njegove potrebe. Bik je fiksni, a Rak je kardinalni znak. Bik ne mijenja mišljenje nakon što je već formirano. Rak može donijeti novu inspiraciju za odnos i započeti nove projekte.

Koji je najbolji aspekt odnosa Bika i Raka? Stabilnost i pouzdanost. Oba Znaka su pouzdani i njeguju snažnu orijentiranost prema obiteljskom zajedničkom životu. Uzajamna ljubav i sigurnost čini njihovu vezu idealnom i dugoročnom.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.9 / 5 (582 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo