Odnos horoskopskih znakova: Rak i Blizanac

Horoskop – Odnos između Raka i Blizanca pun je znatiželje. Osjetljiv i emocionalni Rak ima problema s jasnom komunikacijom, a to je ono što definira Blizance. Blizanci su galantne prirode i britkog jezika što može potaknuti Raka da brzo iziđe iz svoje ljuske i otvori se prema svome partneru. Rak, pak, može naučiti Blizanca kako usporiti i cijeniti svijet oko sebe. Problem može nastati ako se Blizancima učini da ih Rak zanemaruje ili im ne daje dovoljno ohrabrenja i bliskosti. Ova dva Znaka gledaju na svijet na različite načine i morat će biti u stanju razumijeti i prihvatiti razlike jedan drugoga kako bi njihova veza opstala.

Rak je znak doma i ognjišta, dok je Blizanac mislilac. Blizanci se vrlo lako mogu uživjeti u ulogu da su oni jedina Rakova prava ljubav i njihov vitez na bijelom konju dok Rak ima svoj karakterističan poriv da zaštiti one koje voli. Kvaliteta obiteljskog života vrlo je važna za Raka, a Blizanci će osvojiti svog ljubavnika domaćom kuhinjom i  udobnošću doma. Rak je jako intuitivan i održava gotovo psihičku vezu sa svojim najbližima, ali mogu imati tendenciju prema posesivnosti i idealizaciji svog partnera. Ako Blizanci uvjere Raka da su voljeni i cjenjeni, sve će ići glatko.

Blizancima vlada planet Merkur (komunikacija), a Rakom vlada Mjesec (emocije). Rak je sklon držati svoje emocije iznutra te imaju problema s izražavanjem. Blizanci posjeduju dar otvorene i jasne komunikacije koja je pod utjecajem Merkura. Blizanci, pak, mogu imati koristi od Raka zbog njihovog intuitivnog pristupa; Rak može naučiti Blizance kako usporiti i cijeniti život te da uživaju u svim lijepim trenucima. Tipičan Rak traži mir i stabilnost. Rak koji ne voli na avanturu, zabavu i uzbudljiv život, u Blizanacu mogu pronaći pravog partnera. Međutim, razumijevanje i tolerancija ključni su za Raka, pogotovo jer Blizanci mogu biti neodlučni, zbog njegove / njezine dvojne prirode (postoje dvije osobe u ovom znaku i gotovo uvijek ima izvorni dvostruko osobnost).

Blizanci su zračni znak, a Rak je vodeni znak. Ako ta dva znaka mogu raditi zajedno onda mogu biti veoma uspješna momčad. Ipak, najbolje se odluke donose kada se uključe i emocije i intelekt. Problemi mogu nestati ako ova dva znaka nauče surađivati. Oni imaju suprotna stajališta i s vremena na vrijeme se može činiti kao da oni jednostavno nemaju ništa zajedničko. Emocionalni Rak, također, može ponekad iznenaditi Blizance lepršavim entuzijazmom. Ravnoteža se može postići ako oboje nauče otvoreno razgovarati jedni s drugima. Blizanac je promjenjiv znak, a Rak je kardinalni znak. Blizanac je fleksibilan, spreman skrenuti s puta i slijediti tuđe vodstvo; Rak je inicijator i voli biti vođa. Može doći do međusobne konfrontacije, i zato oboje moraju naučiti kada se povući i pustiti drugome da vodi.

Koji je najbolji aspekt odnosa Raka i Blizanca? Nakon što shvate da su saveznici, oni se zajedno mogu vinuti do velikih visina. Blizanci uvijek razmišljaju unaprijed, a Rak tiho podržava njegove ideje iza kulisa. Svaki partner ima sposobnost pružiti ono što drugome nedostaje.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.7 / 5 (501 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo