Horoskop - Rak i Jarac

HoroskopRak i Jarac su suprotni znakovi, što znači da nisu kompatibilni. Međutim, to ne mora značiti da je ova veza osuđena na neuspjeh. Ova dva znaka imaju sasvim suprotne osobine. Za razliku od Lava i Vodenjaka, koji imaju ekstremno suprotne osobine, Rak i Jarac mogu biti sretni zajedno, ako pruže sve od sebe i ako budu spremni na kompromise. Jarac može, s vremena na vrijeme, biti arogantan, ali to se neće uvijek percipirati na takav način. Njihov sramežljivi osmijeh i nježne geste mogu vrlo dobro sakriti te negativne osobine. Jedna od glavnih Rakovih karakteristika je da uvijek gleda pozitivne osobine svog partnera. Jedva da uspije pronaći mane već se samo usmjerava na ono dobro i što mu odgovara.

Obojica imaju sklonost prema umjetnosti, u cjelini. Za Jarca je vrlo važno postizanje svog cilja. Oni će odrediti svoje ciljeve, koje će kad tad morati ispuniti. Premda drugi možda neće shvatiti njihov trud i upornost, postizanje ciljeva, a time i uspjeha veoma su važni Jarcima kako bi ispunili svoje životne ambicije. Međutim, Jarac ne očekuje nikakvu pomoć od Raka, ali on će ipak, s vremena na vrijeme, morati biti emocionalna i moralna podrška Jarcu.

Što se tiče kompatibilnosti ovih dvaju znakova, oboje moraju znati kako mogu nešto naučiti jedno od drugoga. Kad Jarac uvidi Rakovu emocionalnu prirodu i shvati da će mu on pružiti ono što on Raku nikako ne može onda će biti sretan što mu je on partner.  Isto tako, Jarac Raka može naučiti disciplini i organizaciji. Prednost suprotnih znakova  je da se oni mogu savršeno uskladiti. Rak može razumijeti Jarčeve ciljeve. Rak će, također, Jarcu pružiti razumijevanje i podršku. Međutim, Jarac se može s vremena na vrijeme činiti ravnodušnim, što može donijeti određene negativnosti u vezi. Jarac bi trebao naučiti vrijednost odnosa. Raku treba vremena da se zaljubi, ali nakon što se to dogodi – ta ljubav postaje ekstremna. Jarcu isto tako treba vremena da se veže za Raka. S obzirom na dug period povezivanja, u ovoj vezi jedan od partnera se može osjećati zanemareno te odustati od veze zbog nedostatka komunikacije.

Oba znaka ne znaju kako izraziti svoje osjećaje. Oboje imaju izgrađen oklop oko sebe, koji je teško slomiti. S obzirom na to koliko je komunikacija važna u vezi, oboje trebaju popustiti i pronaći način da iskažu sve ono što drže u sebi. Rak i Jarac se trebaju koncentrirati i usmjeriti svoju energiju na balansiranja međusobnih nedostataka, tako da iz svojih različitih osobina izvuku ono najbolje za zajedničku vezu. Trebaju se međusobno pozitivno nadopunjavati, a ne dopustiti da im njihove različitosti donesu probleme u vezi.

Mjesec (emocija) vlada Rakom, a Saturn (karma) vlada Jarcem. Mjesec predstavlja toplu, ženstvenu energiju, a Saturn hladnu, mušku energiju. Mjesec je usmjeren na emocije i intuiciju. Saturn prakticira integritet i disciplinu kako bi se postigli ciljevi. Rak može Jarcu pokazati svoje ozbiljne namjere kako uživati ​​u životu te cijeniti ljepotu i udobnost. Isto tako, Jarac može Raku pružiti emocionalnu sigurnost, za kojom njegov partner silno žudi.

Rak je vodeni znak, a Jarac je zemljani znak. Zemljani znakovi usredotočeni su na imetak, a vodeni znakovi na emocije i intuiciju, ali i na ljepotu i nostalgiju. Njihova želja za ekonomskom stabilnošću osnažit će ovaj par i napravit će sve da ostvare svoje planove.

Što je najbolje u ovom odnosu?  Njihove zajedničke strasti, osjećaj odgovornosti i moral čini ovaj odnos vrlo kompatibilnim.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.7 / 5 (407 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo