Horoskop - Rak i Lav

HoroskopRak i Lav znaju kako razumijeti i zadovoljiti osnovne emocionalne potrebe jedno drugoga. Oba Znaka zahtijevaju predanost, nježnost i brigu, ali dok Rak traži stabilnost i emocionalni sklad, Lav žudi za iskrenim pohvalama i iskrenim divljenjem. Oba znaka su jako odana, što čak može doći do stupnja posesivnosti – Raka traži sigurnost za svog partnera dok je Lav posesivan zbog svog samopouzdanja. Oni, također, žude za trajnom vezom. S obzirom na to da su njihove želje slične, Rak i Lav mogu popuniti vrlo važne praznine u međusobnim životima.

I Lav i Rak vole udobnost i sigurnost. Rak i Lav cijene lijep i udoban dom kao i obitelj. Lav u vezu unosi strast, a Rak donosi osjetljive, ali intenzivne instinkte za unapređivanjem. Lav je hrabriji i življi u ovoj vezi jer mu je itekako važan njegov osobni status. Budući da su oba Znaka jaka karakteri, uvijek se moraju pažljivo truditi kako bi shvatili¸      i prihvatili jedan drugoga.

Intenzivani emocionalan Mjesec (emocija) upravlja Rakom, a Sunce upravlja Lavom. Sunce označava ego, samopouzdanje zrači toplinom i svjetlošću, a Lav doista zrači ovu vrstu energije i entuzijazma. Mjesec se fokusira na njegovanje, stvaranje i održavanje emocionalne veze. Ova kombinacija muške i ženske energije razlog je zašto Sunce i Mjesec obožavaju jedan drugoga drugi. Sunce predstavlja život, a Mjesec uzgoj i rast. Ako postanu svjesni svojih inherentnih razlika, njihova kombinacija može biti pozitivna.

Rak je vodeni znak, a Lav je vatreni znak. Lav nastoji žarkom energijom pobrati pohvale i zahvalnost, dok Rak žudi više za sigurnosti i stabilnosti. Oba Znaka imaju tendenciju prema preuzimanju liderstva, ali na sasvim različite načine. Zbog takvih razlika, može doći do određenih konflikata u vezi. Dokle god Rak i Lav ne počnu uzimati svoj odnos zdravo za gotovo te ako jedno drugoga obasipaju romantičnim gestama i postupcima onda obično mogu naći zlatnu sredinu.

Rak je kardinalni znak, a Lav je fiksni znak. Pod stresom, Lav postaje tvrdoglav, a Rak može djelovati kao da suptilno manipulira svojim partnerom. Rak je uporni inicijator zajedničkih planova dok Lav usmjerava svoju energiju i želi da se planovi što prije završe. Ako mogu birati, Rak će odabrati miran i stabilan život, nemajući potrebu za glamurom ili pohvalama. Lav, s druge strane, voli rizik,avanture i neočekivane završetke. Iako Lav i Rak mogu započeti emocionalno odnos, svaki od njih može nastaviti slijediti svoje prirodne instinkte i posvetiti se temeljito i potpuno jedni drugima. Ako, međutim, ne naglase jedno drugome svoje ljubavne namjere, mogu se konstantno vrtjeti u krug, tako da je potrebno da otvoreno razgovaraju o svojim osjećajima i životnim ciljevima. Rak, skrivajući se unutar sebe, može tiho kontrolirati svog partnera – do određenog stupnja .

Koji je najbolji aspekt ovog odnosa? Njihova međusobna predanost prema građenju iskrenog odnosa. Zajedno ovaj par može dijeliti podršku, pozitivnu i zdravu energiju. Ljudi ih vide kao dobitnu kombinaciju, a njihova obostrana želja za sigurnim, ljubavnim odnosom, čini njihovu vezu harmoničnom.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.8 / 5 (230 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo