Horoskop - Rak i Rak

Horoskop – Kada se dva Raka nađu u ljubavnom odnosu onda je ta veza puna ljubavi i emocija. Oni su vrlo duboko posvećeni jedno drugome te su beskrajno odani. Oba će naučiti sve vrline i mane od jedno drugoga što je najbolji način za idržavanje ljubavne iskre.  Rakovima  odgovara komfor i zadovoljstvo, kao i predanost jedno drugome. Ovaj par je vjeran i brižan te suosjećajan kada se radi o određenim potrebama i problemima. Vrlo su orijentirana prema stvaranju toplog obiteljskog doma –posebno kada se oslobode svoje turobne i manipulativnu prirode i navike samosažalijevanja. Ako pronađu način kako kontrolirati svoje često mijenjanje raspoloženja i emocija, taj odnos će biti uspješan.

Raku je mjesto u kući jer on preferira stabilnost. Nakon što pusti svoje korijenje, ćudljivi Rak može zaboraviti na vanjski svijet te se samo usmjeriti na svoj život. Ovakav stav se prenosi i u ljubavnim odnosim. Kaošto voli očuvati svoj imetak i materijalnu udobnost, Rak nikada ne oklijeva braniti voljene osobe ako im netko zaprijeti. Odanost, spremnost da se bore, trud i uspjeh – zaista predstavlaju njihove najveće doprinose u vezama. To nije ni čudo jer sam znak označava tvrdoglavost i ozljedit će sve one koji ga ugroze. Dok njihova raspoloženja mogu povrijediti partnerove osjećaje,  trebaju se paziti emotivne manipulacije.

Mjesec (emocija) je planet koji vlada Rakom, a to je znak koji je osjetljiv na raspoloženje.  Isto kao što je Mjesec zaslužan za mijenjanje plima i oseka, tako se događa i s Rakovim raspoloženjima. Mjesec, majčinska kugla na nebu, predstavlja nebesku silu punu energije koja stvara toplu, sigurnu, kućnu atmosferu – savršeni temelj za njegovanje zdravog odnosa.

Rak je vodeni znak. Instinkt i emocija grade ovaj odnos. S tim dubokim i jakim intuitivnim moćima dolazi krhkost. Rakovi osjećaji su veoma krhki i lako ih se može povrijediti. Tako se često povlače unutar sebe kako ih se nebi povrijedilo, što može stvoriti pritisak u odnosu s Rakom te donijeti probleme. Međutim, ka da se dva Raka nađu zajedno, mogu shvatiti potrebe za osobnim prostorom te privremenog „zatvaranja“. Oni su znakovi koji neće cijelo vrijeme davati ljubav i biti predani svome partneru, već traže vrijeme i za samoga sebe

Rak je kardinalni znak. Iako nije fizički aktivan kao drugi znakovi, Rak posjeduje brze emocionalne reflekse te kad se nađe pod stresom, vrlo brzo reagira. Rak nije sramežljiv i uzima točno ono što želi od svog partnera. Kada se nađe pod prijetnjom, može vrlo lako napasti, brzo ga preplave agresivne emocije te mu se pojavljuje želja za nadmetanjem kako bi zaštitio sebe i svoje bližnje. Upravo je ta lojalnost i borba za partnera,ono što veže dva Raka. Međutim, to može ugroziti njihovu egzistenciju.

Što je najbolja stvar u odnosu između dvaju Rakova? Njihova krajnja odanost, predanost i snažna emocionalna povezanost. Zajedno, ovaj par štiti jedno drugoga i drže svoju ljubav sigurnom od vanjskog svijeta. Fokusirani su na stvaranje stabilne obitelji.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.6 / 5 (555 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo