Odnos horoskopskih znakova: Rak i Škorpion

Horoskop – Veza Raka i Škorpiona rezultira odnosom u kojem se nalaze dva emocionalno vrlo intenzivna Znaka, čije se energije izrazito privlače. Ova dva znaka mogu predstavljati dobru kombinaciju jer međusobno balansiraju prednosti i slabosti. Ovi Znakovi osjećaju snažnu seksualnu privlačnost, a kada su zajedno njihova veza je vrlo intezivna! Rak i Škorpion imaju mnogo toga zajedničkog, ali i mnogo potencijala da njihova veza postane strastvena i jaka.

Rak i Škorpion uživaju zajedno u luksuzu i stvaranju udobnog životnog prostora: Rak žudi za sigurnošću, a Škorpion teži za moći. Oboje znaju često razmišljati o tome kako usmjeriti resurse koje posjeduju, uključujući dionice, obveznice i nasljedstva. Budući da oba znaka teže odanosti i stvaranju obitelji, Rak i Škorpion se u tom pogledu međusobno dobro nadopunjuju. Obojica gledaju na život kao strastveno i duboko emocionalno ostvarivanje ljudske veze.

Mjesec (emocija) vlada Rakom, dok Mars (strast) i Pluton (snaga) vladaju Škorpionom. Zahvaljujući Plutonovim snažnim utjecajem, ovo je intenzivna kombinacija planeta, ali to je, također, dobar balans muške i ženske energije. Ove dva Znaka čine osnovni temelj ljudskih odnosa – Mjesec je usmjeren na razvijanje ljubavi, a Mars na ambiciju i strast. Mjesec i Mars se dobro slažu zajedno; Mjesec se odnosi na ponovno rođenje, a Mars na strast i romansu. Škorpion je, pod utjecajem Marsove energije,  vrlo intenzivan, a emocionalnog Raka privlači taj intenzitet. S druge strane, Škorpion uživa u Rakovoj ljubavi i odanosti.

Rak i Škorpion su vodeni znakovi. Oba Znaka su vrlo duboka i nikada ne možete vidjeti što se zapravo krije ispod površine. Škorpion i Rak se mogu povlačiti u sebe, ali onda iznenada mogu pokazati svoju snagu i sve ono što su zatomljavali u sebi. Vjernost je vrlo važan element u ovoj vezi, zahvaljujući njihovoj obostranoj želji za emocionalnom sigurnošću. No, dok Rak usmjerava svoju emocionalnu energiju na obitelj i dom, Škorpion se više fokusira na posao i uspjeh. Škorpion Raka može naučiti kako sagledati stvari ispod površine te ga može odvesti do svojih emocija. To će u Raku probuditi lojalnost i dobit će osjećaj kada se ničega ne treba bojati jer kraj sebe ima jakog i odanog partnera. Osim toga, Škorpion cijeni kod Raka praktičnost, a Rak stvarno uživa u Škorpionovoj ljubomori – to dokazuje da ga Škorpion stvarno voli.

Rak je kardinalni znak, a Škorpion je fiksni znak. Sve zajedničke želje ovog para će se i ostvariti. Međutim, ako se njihova mišljenja sukobljavaju onda trebaju paziti! Rak će biti prvi koji će potaknuti raspravu, a Škorpion zadnji da je završi. Rak se može činiti kao dominantni partner, ali to nije uvijek istina. I Rak i škorpion često znaju koristiti emocionalnu manipulaciju kako bi se osvetili. Umjesto da se bave nesuglasicama, ovi partneri moraju raspravljati o tome što je doista važno za njih kako bi se postigao pravedan kompromis. Nakon što Škorpion i Rak nauče vjerovati u jedno drugog, oni mogu postići gotovo sve, ako su odlučni u svojim namjerama. Ovaj će odnos uspjeti samo ako oba partnera prevladaju svoje samouvjerene  i tvrdoglave osobine.

Što je najbolje u ovom odnosu? Njihov snažan timski rad kad se usmjere na svoje ciljeve. Kada Rak shvati da je Škorpion ozbiljan u svojim namjerama, mogu biti veoma emocionalno produktivni i taj odnos može cvjetati. Njihova međusobna odlučnost čini njihov odnos uspješnim.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

 • Ela / Kod 151

  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, TAROT, NUMEROLOŠKI TAROT, VISAK, FENG SHUI NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI BROJEVI, TUMAČENJE SNOVA, RUNE, KRISTALI, REIKI, TERAPIJA BOJAMA, ANĐEOSKE KARTE, ISCJELJIVANJE ANĐEOSKIM ENERGIJAMA

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 064/533-335
  tel:3,49 - mob:4,78 kn/min

 • Vesna / Kod 05

  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 064/533-335
  tel:3,49 - mob:4,78 kn/min

Magicus.info

         

Ocjena: 4.5 / 5 (420 ocjena)

Kliknite ovdje za razgovor uživo