Odnos horoskopskih znakova: Rak i Škorpion

Horoskop – Veza Raka i Škorpiona rezultira odnosom u kojem se nalaze dva emocionalno vrlo intenzivna Znaka, čije se energije izrazito privlače. Ova dva znaka mogu predstavljati dobru kombinaciju jer međusobno balansiraju prednosti i slabosti. Ovi Znakovi osjećaju snažnu seksualnu privlačnost, a kada su zajedno njihova veza je vrlo intezivna! Rak i Škorpion imaju mnogo toga zajedničkog, ali i mnogo potencijala da njihova veza postane strastvena i jaka.

Rak i Škorpion uživaju zajedno u luksuzu i stvaranju udobnog životnog prostora: Rak žudi za sigurnošću, a Škorpion teži za moći. Oboje znaju često razmišljati o tome kako usmjeriti resurse koje posjeduju, uključujući dionice, obveznice i nasljedstva. Budući da oba znaka teže odanosti i stvaranju obitelji, Rak i Škorpion se u tom pogledu međusobno dobro nadopunjuju. Obojica gledaju na život kao strastveno i duboko emocionalno ostvarivanje ljudske veze.

Mjesec (emocija) vlada Rakom, dok Mars (strast) i Pluton (snaga) vladaju Škorpionom. Zahvaljujući Plutonovim snažnim utjecajem, ovo je intenzivna kombinacija planeta, ali to je, također, dobar balans muške i ženske energije. Ove dva Znaka čine osnovni temelj ljudskih odnosa – Mjesec je usmjeren na razvijanje ljubavi, a Mars na ambiciju i strast. Mjesec i Mars se dobro slažu zajedno; Mjesec se odnosi na ponovno rođenje, a Mars na strast i romansu. Škorpion je, pod utjecajem Marsove energije,  vrlo intenzivan, a emocionalnog Raka privlači taj intenzitet. S druge strane, Škorpion uživa u Rakovoj ljubavi i odanosti.

Rak i Škorpion su vodeni znakovi. Oba Znaka su vrlo duboka i nikada ne možete vidjeti što se zapravo krije ispod površine. Škorpion i Rak se mogu povlačiti u sebe, ali onda iznenada mogu pokazati svoju snagu i sve ono što su zatomljavali u sebi. Vjernost je vrlo važan element u ovoj vezi, zahvaljujući njihovoj obostranoj želji za emocionalnom sigurnošću. No, dok Rak usmjerava svoju emocionalnu energiju na obitelj i dom, Škorpion se više fokusira na posao i uspjeh. Škorpion Raka može naučiti kako sagledati stvari ispod površine te ga može odvesti do svojih emocija. To će u Raku probuditi lojalnost i dobit će osjećaj kada se ničega ne treba bojati jer kraj sebe ima jakog i odanog partnera. Osim toga, Škorpion cijeni kod Raka praktičnost, a Rak stvarno uživa u Škorpionovoj ljubomori – to dokazuje da ga Škorpion stvarno voli.

Rak je kardinalni znak, a Škorpion je fiksni znak. Sve zajedničke želje ovog para će se i ostvariti. Međutim, ako se njihova mišljenja sukobljavaju onda trebaju paziti! Rak će biti prvi koji će potaknuti raspravu, a Škorpion zadnji da je završi. Rak se može činiti kao dominantni partner, ali to nije uvijek istina. I Rak i škorpion često znaju koristiti emocionalnu manipulaciju kako bi se osvetili. Umjesto da se bave nesuglasicama, ovi partneri moraju raspravljati o tome što je doista važno za njih kako bi se postigao pravedan kompromis. Nakon što Škorpion i Rak nauče vjerovati u jedno drugog, oni mogu postići gotovo sve, ako su odlučni u svojim namjerama. Ovaj će odnos uspjeti samo ako oba partnera prevladaju svoje samouvjerene  i tvrdoglave osobine.

Što je najbolje u ovom odnosu? Njihov snažan timski rad kad se usmjere na svoje ciljeve. Kada Rak shvati da je Škorpion ozbiljan u svojim namjerama, mogu biti veoma emocionalno produktivni i taj odnos može cvjetati. Njihova međusobna odlučnost čini njihov odnos uspješnim.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.5 / 5 (421 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo