Horoskop - Rak i Strijelac

Horoskop – Ako se Rak i Strijelac nađu u ljubavnom odnosu, oboje moraju biti veoma strpljivi jer je potrebno vrijeme da njihov odnos sazrije. Kako se njihova veza bude razvijala, svaki od partnera će otkriti da imaju mnogo toga za ponuditi jedan drugome. Na početku ove veze može se činiti kako Strijelac nije siguran u ozbiljan odnos već samo uživa u povremenom adrenalinu. Rak traži emocionalno zadovoljstvo i sigurnost. Također, na početku veze Rak želi više obveza nego što je to Strijelac spreman dati. No, kako vrijeme prolazi, Strijelac će naučiti cijeniti snažnu emocionalnu podršku koju mu pruža Rak.

Ova dva znaka imaju različite pristupe u životu; Raku su veoma važni emocije i tradicija dok je Strijelac nemirna lutalica. Rak je veoma emocionalan, što Strijelac može teško prihvatiti. Rak može biti otporan na prihvaćanje Strijelčevog nemira i žudnje za različitim aktivnostima. Rak može ponuditi Strijelcu siguran dom. Strijelac, koji je slobodnog duha, može ponuditi Raku, u svakodnevnom životu, malo raznolikosti i uzbuđenja.

Mjesec (emocija) vlada Rakom, a Jupiter (filozofija) vlada Strijelcem. Mjesec predstavlja ljubav i odgoj. Jupiter se fokusira na optimizam, sreću i putovanja. Zajedno predstavljaju kombinaciju rasta i širenja muške i ženske energije. Kada su usmjereni prema zajedničkom cilju, kombinacija energija ovih dvaju znakova može biti izvrsna za krajnji uspjeh.

Rak je vodeni znak, a Strijelac je vatreni znak. Strijelac želi slobodu, a Rak žudi za emocionalnom sigurnošću i stabilnošću. Možda se na početku neće činiti da su ova dva znaka komplementarna, ali kad su svoje energije usmjere zajedno prema ciljevima, iskre mogu letjeti i snovi mogu postati stvarnost. Najveći problem za ovu vezu predstavlja Rakova spremnost da prihvati svog partnera i njegovu želju  za slobodom. Oni su u svojoj suštini prilično posesivni znakovi i neće moći u potpunosti biti sretni s nekim tko je stalno u potrazi za nešto drugo. Raku može biti neprihvatljivo to što njegov partner nema jednake težnje i želje kao on. Postoji toliko mnogo područja gdje oni neće razumjeti jedni druge da bi to moglo biti prilično teško partnerstvo. Međutim, ako spoznaju vrijednost svoje veze, njihovo prijateljstvo i poštovanje jedno prema drugome, može nadići svaki sukob.

Rak je kardinalni znak, a Strijelac je promjenjiv znak. Strijelac je pun ideja i spreman je na rizične pothvate dok je Rak pokretač novih planova. Rak mora dati Strijelcu određenu dozu slobode kako bi istražili svoj prostor i interese. Strijelac uči Raka kako postati fleksibilan i odlučan.

Što je najbolje u odnosu Raka i Strijelca? Rak daje Strijelcu slobodu, a Rak Strijelcu pruža sigurnost. Oni čine kompatibilan par nakon što prihvate jedno drugo te počnu cijeniti različite životne filozofije. Ako im komunikacija bude otvorena i jasna, i dokle god prođe vrijeme da cijene međusobne vrline i mane, njihova će veza biti stabilna i sretna.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.5 / 5 (348 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo