Horoskop - Rak i Vaga

HoroskopRak i Vaga u ljubavnoj vezi daju jedan drugom važne stvari koje svakome od njih nedostaju. Oba Znaka traže siguran i odan odnos, u kojem će uživati ​​ne samo u ljubavi već i u ljepoti i luksuzu – pogotovo kada je riječ o njihovom obiteljskom okruženju. Ove dvije različite energije mogu se lako uskladiti, ali samo  ako se odluče na ostvarenje zajedničkih ciljeva. Ako imaju isti fokus onda će se moći lako prilagoditi. Iako ovaj dvojac može napredovati sporije nego na primjer ako su u vezi s nekim drugim znakovima, može se činiti da imaju malo toga zajedničkog. Međutim njihova međusobna potreba za druženjem i ljubav prema ljepoti, povezivat će ih sve dublje i dublje. Što se više budu upoznavali, prepoznat će i poštovati pozitivne osobine kod jedno drugoga.

Ni Rak ni Vaga ne bježe od kombiniranja svojih emocija i intelekta. Oboje uživaju ​​u povremenim malim svađama ili sentimentalnosti. Izražavanje osjećaja i sreće, vrlo su važni za oba Znaka. I Rak i Vaga mogu nadopuniti jedno drugo na mnogo načina. Rak cijeni Vagin šarm, mirnoću, diplomatske vještine koje mogu ukrotiti svakoga. Također, Vaga je ljubitelj estetske ljepote i harmonije i cijenit će kod Raka njegov instinkt za ugodnim domom i sigurnošću koja dolazi s njim. Vaga ponekad može biti nagla, kada su u pitanju njezine emocije, što može dovesti do problema. Isto tako, Rak treba naučiti sagledati različite strane problema te može biti sklon donošenju odluka bez poznavanja svih činjenica. Isto tako, Rak može pomoći Vagi da se suoči sa svojom neodlučnošću.

Mjesec (emocija) vlada Rakom, a planet Venera (ljubav) vlada Vagom. Ovi planetarni partneri dijele ljubav prema domu, obitelji i romantici. Vaga je poznata po svojoj prirodi ravnoteže te ovi ljubavni partneri dijele osobnosti i želje za skladom. Ovaj astrološki par, najviše od svih drugih, donosi toplinu i osjećaj stabilnosti za sve koji se nalaze oko njih. Unatoč harmoniji i sreći, ipak se Vagin životni pristup temelji na intelektu, koji može biti malo snobovski. Rak, kao znak koji gleda na život kroz emocije, ima snage za borbu bez obzira na sve povrede koje doživi.

Rak je vodeni znak, a Vaga je zračni znak. Vaga vidi život kao čisto mentalno istraživanje, dok se Rak više usmjerava na taktilno iskustvo. Rak je najzadovoljniji kada su im emocionalne potrebe zadovoljene, a Vaga se jednostavno fokusira na ono što njihov um stimulira. S vremena na vrijeme, oviznakovi mogu teško razumijeti jedno drugo. Sukobi mogu nastati  ako se Rak učini previše tvrdoglavim ili ako se Vaga ponaša previše provokativno. Moraju naučiti da jednostavno imaju drukčije poglede na svijet oko sebe.

Rak i Vaga su kardinalni Znakovi. U tom odnosu, tu bi moglo doći do borbe oko preuzimanja dominacije u vezi. Ako Vagina neodlučnost iritira Raka, Vaga se može osloniti na svoj suptilnni šarm i osjećaj pravednosti te zajedno s Rakom donijeti određene odluke. Oba znaka su inicijatori i ako su njihove ideje i pristupi razlikuju onda može doći do problema.

Što je najbolja stvar u ovom odnosu? Njihovo uzajamno uvažavanje, stabilnosti i ravnoteža. Estetika je vrlo važno za njih, a oni dijele ljubav i prema udobnosti, tj. životnom komforu. Njihovi slični ukusi čine ovaj odnos predanima i harmoničnim.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.8 / 5 (370 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo