Odnos horoskopskih znakova: Škorpion i Bik

Škorpion i BikHoroksop – Škorpionova i Bikova kompatibilnost vrlo je dramatična, sablasno intenzivna i otrovno moćna. Ova dva znaka se nalaze jedan nasuprot drugome u zodijaku i u teoriji se vrlo dobro uklapaju zajedno, kao dvije polovice srca. U praksi, međutim, ove snažne osobnosti koliko god se privlače – teško se nose jedno s drugim na dugoročnoj osnovi. Bik je ljubavnik, realan, senzualan, romantičan i najvažnije otvoren i iskren sa svojim osjećajima. Škorpion je jednostavno stvoren za seksualnog Bika, ali sakriva svoje emocije s tajanstvenošću. Za Bika, ljubavna kompatibilnost uključuje povjerenje i transparentnost, ali Škorpionu je tajnovitost  sastavni dio života. Mitski mudrac Bik neće htjeti njegove ili njezine tajne, već će Bik morati naučiti prihvatiti emociolanu Škorpionovu stranu. Škorpion i Bik moraju prevladati ovu temeljnu razliku u pristupu životu .

Njihova snažna privlačnost postoji zbog vladajućih planeta, Marsa i Venere.Škorpionova nefleksibilnost plus bikova tvrdoglavost rezultirat će sukobima. Složit ćete se u nekim stvarima, ali obojica morate poštivati druge točke gledišta. Škorpionova stalna potreba da se izrazi kroz seks laskati  će Biku, ali im je potrebno više ljubavi i osjetljivosti i topline, ako Škorpion želi da se njihov partner dugoročno osjeća sigurno. Bik je vrlo nježne prirode, ali oni ne žele samo seks, oni se moraju osjećati sigurno. Škorpion može pomoći Biku istraživati neiskorišteni dio njihovih naravi u kojoj njihova ljubav i senzualnosti može dosegnuti vrhunac, a Bik mu može pomoći doći u dodir sa svojom nježnijom stranom. Ovaj odnos može dovesti do izazova u području novca, moći i kontrole. Iako ćete njegovati i voljeti jedno drugoga, ova pitanja će biti glavni poligon za vas. Ne smijete dopustiti da vas to omete na putu razvijanja dublje ljubavi.

Da biste bili sigurni, postoji ogromna privlačnost između ove dvije osobe. Zajedno, mogu odvesti jedno drugoga na sretan put, ali isto tako i na loš. Njihova ljubav je ekstremna zbog njihove izuzetne snage i strastvenosti. U jednom trenutku mogu imati savršenu sreću, a u drugome mogu jedno drugoga odvesti na dno. Bik voli otvorenu komunikaciju i ponekad će biti ljuti na Škorpionovu suzdržljivost. Bikova i Škorpionova privlačnost puno je više od samog seksa. Oba partnera su izuzetno ljubomorni i posesivni – ali ovdje je stvar da u ovom snažnom i potencijalno destruktivnom odnosu, jedan od partnera namjerno može izazvati ljubomoru kod drugoga, da bi se uvjerio koliko se vole. Ta tvrdoglavost nije uvijek psihički zdrava za bilo kojeg partnera.

Bikovi rođeni između 20. travnja i 29. travnja daleko najbolje odgovaraju Škorpionima. Vrlo je moguća prava ljubav, a možda čak i mogućnost braka. Bikovi rođeni između 30. travnja i 10. svibnja i Škoprioni mogu imati odnos, ali  je to više platonski seksualno nego dubok i emocionalan. Ovi Bikovi su dobri za društvene djelatnosti. Poslovni aspekt između Škorpiona i Bikova rođenih između 11. svibnja i 21. svibnja mogao bi ići dobro. Prije nego previše surađujete s njima, ipak se pobrinite da razumijete svoje financijske.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.6 / 5 (571 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo