Odnos horoskopskih znakova: Škorpion i Djevica

Škorpion i djevicaHoroskop – I Djevica i Škorpion predstavljaju se u javnosti nedokučivom maskom, tako da ovaj par vjerojatno ima težak zadatak upoznavanja jedno drugoga u početku veze. Škorpion nije najdruštveniji znak u zodijaku, tako da ovo nije odnos koji će se brzo razvijati. Oni, međutim, ne prepoznaju karmičke veze između njih i ne osjećaju osjećaj zajedništva od samog početka. Nakon što odnos započne, otvoreni, senzualni Škorpion će morati paziti kako se ponaša sa skromnom Djevicom. Za to vrijeme će Djevice prepoznati je li mogu vjerovati Škorpionu te će se otvoriti i pustiti svoju seksualnu iznenađujuću prirodu. Škorpionova i Djevićina kompatibilnost vrlo je jaka u spavaćoj sobi.

Iako Škorpion traži duboke emocije, ponekad se može prepustiti drukčijem razmišljanju logičnije Djevice. Oba znaka traže sigurnost i stabilnost. Djevica ima strahopoštovanje prema Škorpionovoj dubokoj i karizmatičnoj auri. Pronicljiva Djevica može uvidjeti Škorpionovu osobnost, što oduševljava tajnovitog Škorpiona. Škorpion i Djevica predstavljaju spoj suprotnosti, na mnogo načina. Škorpion i Djevica su duboko odani kada je riječ o ljubavi, a oba partnera bi puno radije bila sama kod kuće zajedno, a ne okruženi  društvom, tako da to čini intenzivan privatni odnos koji se može učiniti pomalo izoliran prema drugima. Škorpion se posebno osjeća zaštitnički prema skromnoj Djevici. Oba partnera u ovom odnosu traže kontrolu nad svojim životima, što pomaže ovoj vezi da se dugoročno održi. Škorpion želi vlast dok Djevica želi red te radeći zajedno ovaj par može postići željenu sreću.

S financijskog aspekta, Djevica će Škorpionu ponuditi praktičnu sigurnost, kao i ljubav. Vas dvoje se možete usmjeriti na financijsku stabilnost i izgradnju međusobnog sustava za podršku koji vam daje više od osnovnog emocionalnog ili romantičnog. Neka Škorpioni budu oprezni s Djevicama rođenima između 24. kolovoza i 2. rujna. Tu će do izražaja dolaziti jak temperament, s vremena na vrijeme. Tu, također, može biti razlika u vašoj dobi i kulturnim pretpostavkama koje će vaš ​​odnos staviti na kušnju. Dobro razmislite o ovome prijateljstvu prije nego što se ozbiljnije prepustite tom odnosu. Djevice rođene između 3. rujna i 12. rujna, nude vam dobitke i gubitke u jednakoj mjeri, a mnoge od svojih životnih lekcija bit će vezan za ​​financijski odnos s njima. Sjetite se rečenice: „Nikad ne miješajte posao i zadovoljstvo“. Ako možete riješiti ovaj problem, Djevice će vam ponuditi čvrstu i stabilnu sigurnost koja se uklapa u vaš osobni pogled na život. Djevice rođene između 13. rujna i 22. rujna idealne su za dugoročnu ljubav i predanost. To je zato što Jupiter ima utjecaj na njen romantični život te je temeljito sretan planet za ovu vezu. Također, ima utjecaja na vašu sudbinu. Škorpion će osjećati fizičku privlačnost i žele svijetlu budućnost s njima.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.6 / 5 (578 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo