Odnos horoskopskih znakova: Škorpion i Jarac

Škorpion i JaracHoroskop – Škorpion i Jarac su akumulatori mudrosti u zodijaku pa kad se ova dva znaka zaljube, možete očekivati ​​zanimljiv odnos u kojem oba partnera mogu naučiti mnogo jedni od drugih. Jarčeva i Škorpionova kompatibilnost izvrsna je u poslu kao i za prijateljstvo, ali ima potencijala i kao ljubavni odnos. Jedna od najvažnijih karakteristika ovog odnosa jezajednička odlučnost za napretkom. Ovaj par će imati jasne ciljeve za njihov zajednički život i malo toga može stajati na putu njihovog ostvarenja. Oni predstavljaju spoj praktičnog te logike s intuicijom, što je vrlo dinamično. Jarac i Škorpion su jako kompatibilni kada je u pitanju seksualna privlačnost. Jarčeva senzualna priroda je dobar izbor za Škorpionovu strast i seksualnost. Ako netko može pretvoriti razumnog , trijeznog Jarca u osobu punu žara onda je to Škorpion! Fizička veza je bitna za Škorpiona i kompatibilnost s Jarcem previše ovisi o tome. Međutim, i van spavaće sobe, to je vrlo ozbiljna veza. Oboje su promišljeni i rezervirani znakovi i ne pridaju puno vremena površnim i trivijalnim stvarima u životu. Dok njihov odnos ne postane intenzivan, to znači i nedostatak sigurnosti. Međutim, ako su mogli razviti zajedničke interese i hobije, oni će biti u mogućnosti dati jedan drugome ono što je potrebno, a to je mnogo prostora u stresnim razdobljima. Za Škorpiona i Jarca, kompatibilnost u ljubavi znači i odgovornost jedno prema drugome i prema njihovoj eventualnoj obitelji.

Oboje, Jarac i Škorpion vole biti glavni u vezi. Njihovi arhetipovi su snažni pojedinci koji su ostvarili pravo na poštovanje. Kada se ovaj par sukobi, vrlo je vjerojatno da to predstavlja borbu za vlast i tko preuzima vodstvo u vezi. Jarac je kardinalni znak i vjerojatno je da će dobiti sve što poželi. Škorpioni na površini mogu izgledati nasmiješeno, a iznutra se grčevito bore i smišljaju manipulativne načine da bi ispunili svoj cilj. Škorpion će svoj bijes usmjeriti na Jarca i pokušat će svim načinima dobiti reakciju od Jarca. Međutim, furioznom Škorpionu Jarac će odgovoriti tek klimanjem, slegnut će ramenima i bit će hladan i ravnodušan. To je možda i dobro za njihovu kompatibilnost jer neće dolaziti do većih sukoba. Oni dijele sličan pristup novcu, roditeljstvu, seksu, vjernosti, karijeri i društvenom životu.

Jarci rođeni između 22. prosinca i 1. siječnja mogu Škorpiona previše zagušivati. Nećete se osjećati sigurni. Mars ih čini vrlo konzervativnima i vjerojatno neće dijeliti svoje unutarnje osjećaje s vama dok vas ne upozna. Jarci rođeni između 2. siječnja i 10. siječnja su najprikladniji za Škorpiona jer na njih utječe Venera. Prijateljstvo i društveni idealni su s Jarcima rođenima između 11. siječnja i 20. siječnja, ali ponekad Škorpioni mogu osjećati kao da ih zapravo ne znaju.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.7 / 5 (518 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo