Odnos horoskopskih znakova: Škorpion i Riba

Škorpion i RibaHoroskop – Ribe i Škorpion se međusobno vrlo dobro razumiju pogotovo kada je intimnost u pitanju. Oba su vodeni znakovi, oni su dva najvažnija emocionalna znaka u zodijaku te obojica znaju kako je to biti preplavljen osjećajima. Ovo jejako intuitivan odnos, utemeljen na bazi zajedničkih emocionalnih prednosti. Presudno je u ovom intenzivnom odnosu to što je partnerima potrebno vrijeme koje će provesti sami. Kompatibilnost će ovisiti o međusobnom razumijevanju koji stvarno pomaže u ovom slučaju. Oba partnera razumiju tuđe potrebe za povremenom samoćom i to neće shvaćati osobno. Ribe prihvaćaju Škorpionovu potrebu za samoćom i tajnovitosti.

Škorpion je jedan od najstrastvenijih znakova u zodijakua, a Riba je jedna od najromantičnijih. Kad se ovaj par nađe zajedno, postoji neposredna seksualna privlačnost i trajni magnetizam. Oboje su vrlo ekstremni u usponima i padovima, što ovaj odnos čini da veoma turbulentnim. Oni nikada nisu samo  dobro već  skreću s jednog kraja spektra na drugi što je vrlo iscrpljujuće i za Ribe i Škorpione. Kompatibilnost između dvaju znakoba povećava se opet zbog ovog zajedničkog načina reagiranja na probleme.

Kod kuće, ovaj par će stvoriti nepobjedivo partnerstvo, bez sumnje prožet određenim stupnjem mističnosti i duhovnosti. Nježne Ribe, arhetipski Sanjari, donose mekoću i ljubaznost Škorpionu,mitskom čarobnjaku. Zauzvrat, Škorpion daje snagu i stabilnost Ribama, a one mu mogu pomoći usredotočiti se na svoje ciljeve i ambicije. Škorpion je fiksni znak te je važno znati da se Ribe mogu uvijek osloniti na njih. S druge strane, Riba je promjenjiv znak  te će se uklopiti u lijepo i sretno okruženje s Škorpionom. Ribe i Škorpion su kompatibilni jer Škorpion želi biti vođa, a Ribe vole slijediti druge. Budući da su oba znaka vodeni znakovi i potpuno vođeni emocijama, teško će im biti pronaći objektivnost.Njihov odnos je potencijalno jedan od najjačih i najtrajnijih odnosa uopće. Povjerenje je veliki problem za Škorpiona, ali dok je previše ne zloupotrebljava Ribe će se uvijek osloniti na svog partnera i vjerovat će mu.

Ako Škorpiona traže ljubav i razumijevanje u svom životu onda nema sumnje da je Riba upravo ono što traže. Škorpion će doživjeti snažnu ljubav i puno senzualnog zadovoljstva s Ribama rođenima između 19. veljače i 28/29. veljače. Njihove suosjećajne i idealističke ličnosti umirit će Škorpionovu dušu. Karmičke veze će Škorpion posebno imati s Ribama rođenima između 1. ožujka i 10. ožujka. Rak i Mjesec imaju velik utjecaj. Mogli bi Škorpioni naučiti puno o svojoj emocionalnosti s Ribama. Ekstremne strasti mogu se dogoditi kada se Škorpion poveže s Ribama rođenima između 11. ožujka i 20. ožujka. To je vrlo moćna, ali s vremena na vrijeme burne kombinacija.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.6 / 5 (263 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo