Odnos horoskopskih znakova: Škorpion i Škorpion

Škorpion i ŠkorpionHoroskop – Odnos između dva Škorpiona može biti ili raj ili pakao. Neobuzdana strast će privlaćiti ova dva partnera. U početku, fizička privlačnost će biti vrlo jaka. U većini slučajeva, dva Škorpiona se zaljubljuju u jedno drugo i to vrlo brzo. Škorpion instinktivno shvaća svoj ​​um i srce. Možete bez problema i s povjerenjem dijeliti svoje tajne s njima. Često nećete morati ništa reći jedno drugome – već će biti samo dovoljan jedan pogleda da znate što onaj drugi osjeća. Imate određeni sinkronicite i nećete morati voditi beskrajne rasprave. Odnosi između dva Škorpiona nisu zasigurno idilično jer su često prepuni intenzivnih promjena raspoloženja zbog nefleksibilnog karaktera u mnogim pitanjima. Ako ste u stanju voljeti jedno drugo bezuvjetno, problemi će se puno lakše svladati, zbog toga jer ste posesivni, ljubomorni i sumnjičavi jedni prema drugima.

Škorpion je znak strasti i sirove seksualnosti. Osim što su iznimno seksualno kompatibilni, ovaj par je također na istoj valnoj duljini i kad je emocionalni aspekt u pitanju. Osim što mogu osjećati duboke, burne emocije, mogu napraviti ustupke jedno drugome i kad su raspoloženje i osjećaji u pitanju. Intenzivno ljubomoran i posesivan Škorpion ima tendenciju da su vrlo vjerni i odani jedni drugima. Škorpioni cijene odanost, a to bi u konačnici moglo dovesti do toga da vas zagušuje takav pristup u vezi. Ako jedno od vas omogući drugome određenu osobnu slobodu, odnos će se pretvoriti u borbu i doći će do emocionalnog previranja. Jedini izlaz je da vjerujete jedno drugome i ne izražavate baš sve svoje sumnje. To bi mogla biti jedna od vaših najvažnijih karmičkih lekcija. Na površini je ovaj odnos intenzivan i egzotičan, okarakterizuje ga  snaga s kakvom se malo koji znakovi mogu mjeriti. Međutim, Škorpionom vlada Pluton, planet snage, kontrole, uništenja i opsesije. Ovaj par može brzo postati opsesivan, u mjeri koja nije zdrava za bilo koga od njih.

Škorpioni rođeni između 24. listopada i 2. studenog odmah će privući jedno drugo. Njihova seksualna privlačnost će biti vrlo jaka. Vjerojatno najbolja kombinacija s drugim Škorpion će biti s onima koji su rođeni između 3. studenoga i 12. studenoga. Ti Škorpioni će vam pružiti prilično mnogo odnosno sve što je potrebno da se osjećate kao da ste u savršenom odnosu. Oni su idealisti i vjeruju da je najvažnija stvar u životu bezuvjetna ljubav. Možete imati nježniji i emocionalni odnos s Škorpionima rođenima između 13. studenog i 22. studenog. To je zato što Mjesec i Rak filtriraju njihove osobnosti i pokazuju emocionalnu stranu svoje prirode. Oni su mekani, brižni i vrlo obiteljski orijentirani. Ako želite obiteljski život, ovi Škorpioni će biti idealni.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.6 / 5 (383 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo