Odnos horoskopskih znakova: Škorpion i Strijelac

Škorpion i StrijelacHoroskop – Strijelac i Škorpion predstavlja vruču mješavinu vatrenog i vodenog znaka. Ova dva znaka imaju vrlo različite poglede na život, što može ugroziti njihov zajednički odnos. Pustolov i Mudraca žele temeljno različite stvari od život , ali ako ljubav prevladava onda bi se vrlo lako mogao pronaći kompromis. Škorpion i Strijelac su i jake osobnosti, ali oni su privučeni jedno drugome strane na način koji ne mogu sasvim shvatiti. Čini se da Škorpiona privlači vatrena karizma avanturista, a Strijelca Škorpionova mističnost i mirna priroda. Strijelčeva i Škorpionova kompatibilnost nešto je poput testa volje ili bitke u kojoj emocije nadvladaju entuzijazam. Oba znaka donose ogromnu količinu strasti. Strijelac ima strast za životom te je vatren, otvoren i energične prirode. Škorpion je dubok , seksualno zavodljiv, strast koja ga ujedinjuje sa Strijelcem proizvodi sjajnu kemiju i neodoljivu privlačnost između njih dvoje. Međutim , oba partnera imaju nestabilne prirode i početni seksualni intenzitet neće biti dovoljan za održavanje ovog partnerstva na dulji rok. Za dug i uspješan odnos Strijelca i Škorpiona mora postojati dublja razina razumijevanja između dva partnera.

U odnosu će se pojaviti nevolje kada Škorpionova posesivnost pokuša kontrolirati slobodnog Strijelca i napraviti ga što predanijim. Ako Škorpion nauči kako popustiti Strijelcu i kako mu dati određenu mjeru neovisnosti, pustolov će vjerojatno ostati prilično blizu mjesta vlastitom voljom, očaran enigmom koja Škorpiona tako vješto opisuje. Strijelac i Škorpion mogu raditi na svojoj vezi, ali samo kada oba partnera shvate gdje ide po zlu, ali tvrdoglavi Škorpion je mnogo manje otvoren za promjenu od Strijelca. Strijelac može Škopriona izvući iz njegovih turobnih raspoloženja i naučiti ih kako uživati u životu. Ako se dovoljno opuste, Škorpioni mogu pronaći svjetliju stranu života i biti više optimistični. Strijelci vole putovanja, oni vole upoznavati druge kulture. Oni će svome partneru otvoriti oči i dati mu okus slobode i raznolikosti koje su tako važne za njih. Budući da Strijelac voli avanture, vaš će seksualni život biti uzbudljiv, ali to bi moglo biti jednostrano dok Škorpion ne postane povjerljiv i otvoren s njima. Kada izađe iz rezerviranosti, Strijelac će postati neodoljiv.

Škorpionima na radnom planu najviše odgovaraju Strijelci rođeni između 23. studenog i 1. prosinca, koji će ih dovesti do uspjeha, i taj će odnos biti dobar za financijsku stranu vašeg odnosa. Strijelci rođeni između 2. prosinca i 11. prosinca će se osjećati vrlo povezani s Škorpionima: Mars je planetarni vladar i jednog i drugog te vam daje vrlo blizak fizički odnos. Ako se Škorpioni spoje sa Strijelcem rođenim između 12. prosinca i 21. prosinca, doći će do sukoba dvaju jakih ega jer su egocentričniji od većine Strijelaca. Škorpionov natjecateljski poziv može skliznuti u vrlo negodan teritorij. Škorpion će trebati sve svoje vještine diplomacije kako bi preživjeli odnos s njima.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.8 / 5 (483 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo