Odnos horoskopskih znakova: Škorpion i Vaga

Škorpion i VagaHoroskop – Vagom vlada Venera, planet ljubavi te je u doživotnoj potrazi za savršenim partnerom. Škorpionom tradicionalno vlada Mars, planet strasti. Zajedno Venera i Mars čine ženstveno – muževnu vezu (neovisno o spolu svakog partnera) koji jetemelj svih uspješnih odnosa. Uz romantiku i strast čini se da u ovoj kombinaciji nema što poći po zlu. Odgovor leži u Škorpionovoj vladajućoj planeti Plutonu. Pluton je planet koji daje Škorpionu potrebu za moći i regeneracijom. Sve što predstavlja Pluton predstavlja ono Vaga ne voli, tako da ovo nije dobra vijest za Škorpiona i Vagu.

Na površini, taj odnos je strastven i pun ljubavi. Vaga uživa u Škorpionovoj intenzivnoj ljubomori, a Škorpion se divi Vaginoj društvenosti i neodoljivom šarmu. Seksualna kemija je visoka, ali Škorpionova i Vagina kompatibilnost može pasti na intelektualnoj kemiji. Nije to znak neinteligentnosti, već oboje funkcioniraju na vrlo različitim mentalnim razinama. Vaga je površna, brzo se kreće, sve je zanima, ali samo na površnoj razini. Škorpionov intelekt je puno uži, u fokusu stvari, ali i mnogo dublje ulazi u bit problema. Škorpionu se ne sviđa Vagina površnost. Za Vagin i Škorpionov odnos važno je da svaki partner unese nešto svoje u vezu i da uče jedno od drugih, što nije nimalo lako .

U svakodnevnom životu , Škorpion i Vaga će se morati suočiti s previše prepreka. To može biti nešto jednostavno kao njihovi društveni život, Škorpion voli biti sam ili sve konzumira s ljubavnikom, dok je Vaga društvena i voli biti među mnoštvom prijatelja kad god je moguće. Kada se odnos počinje raspadati, Vagi se neće sviđati Škorpionova ljubomora, što je ona voljela posebno na početku veze, ali sve će više shvatiti da je to teret s kojim se ne može nositi. Škorpion će smišljati osvetu za Vagino koketiranje .

Škorpioni trebaju biti oprezni u svojim odnosima s Vagam rođenima između 23. rujna i 3. listopada. Vaše financije mogle bi biti neuredne jer Vage imaju različite pristupe. Dokle god imate jasnu ideju o međusobnim financijama, vaša će veza biti u redu. Imat ćete težak odnos s Vagama rođenima između 4. listopada i 13. listopada. One su neodlučni oko stvari za koje Škorpioni misle da se jednostavno riješe. Škorpion želi donijeti brzu odluku i dijelovati brzo; dok Vage moraju istražiti svaku moguću alternativu. Vage rođene između 14. listopada i 23. listopada će ponuditi veliko partnerstvo i uvijek će podržati Škorpionove dobre i pravovremene savjete. Ovo će biti dobar odnos koji ima budućnost.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.8 / 5 (337 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo