Odnos horoskopskih znakova: Strijelac i Blizanac

Strijelac i BlizanacHoroskop – Strijelac je fizički i filozofski istraživač zodijaka, vječni mitološki avanturist. Ova dva znaka dijele vrlo slične poglede na život što osigurava ovaj par da postanu čvrsti prijatelji i ljubavnici puni međusobnog razumijevanja. Iako su Blizanac i Strijelac u suprotnosti, astrološki gledano, dva znaka imaju više zajedničkog nego mnogi znakovi suprotnog predznaka. To pojačava Blizančevu i Strijelčevu kompatibilnost, kao i njihova magnetska privlačnost. Za Strijelca i Blizanca, kompatibilnost će uključivati ​​čudesnu potragu, učenja, pustolovine, putovanje prema istini. Oba znaka su pozitivne i otvorene osobe, a oboje imaju svijetle misli i istančanu inteligenciju. Strijelčeva ljubavna sloboda i blizančeva prevrtljivost mogu stvoriti probleme, ali zajedno su iznenađujuće spremni udružiti snage kako bi radili na svom odnosu. Možda je to zato što niti jedan od njih ne zahtijeva previše od jedno drugoga, a oboje su savršeno zadovoljni sa slobodnim i otvorenim odnosom. Strijelac je vatreni znak, a donosi puno strasti u ovom partnerstvu. Blizanac nije toliko fizički strastven, ali će obožavati avanture i bit će oduševljen eksperimentirati, što će njihov seksualni život osvježiti. Zračni i vatreni znakovi općenito su dobar izbor, ali obično vatreni znak treba zračni znak više nego obratno.

Dakle, ovdje imamo par koji je i impulzivan i traži intelektualnu stimulaciju i slobodu. Oba partnera su protiv rutine i pravila, tako da je ovo uzbudljiv, opojan i dinamičan odnos. U Blizančevoj i Strijelčevoj kompatibilnosti gotovo u potpunosti nedostaje zdravog razuma, praktičnosti i pozornosti na detalje. To je taj nedostatak koji je najveći potencijalni problem za ovo inače vrlo pozitivno partnerstvo. Za Blizanca i Strijelca, kompatibilnost bi u konačnici mogla uspjeti zbog najjednostavnijih detalja. Njihova ljubavna veza se temelji gotovo isključivo na njihovoj zajedničkoj ljubavi prema slobodi. Nedostatak novca može kočitu tu slobodu, a depresije i tjeskobe uzrokovane tim problemom prisiljivaju ih da se prilagode više normalnijem načinu života. Čini se da su Blizanci i Strijelac općenito gledano dobar par, ali odnos se može lako uništiti zbog okrutne snage svakodnevnog života. Morat ćete biti strpljivi i ustrajni u tom odnosu, ako želite da uspije.

Oni Blizanci koji su rođeni između 20. travnja i 29. travnja ne čine se vrlo kompatibilni sa Strijelcima. Njima vrlo snažno vlada Venera, a to bi moglo imati loše posljedice na vaše emocionalno zdravlje. Oni su spori i promišljeni u svemu što rade, a to bi vas u konačnici moglo vas enormno frustrirati. Strijelci rođeni između 30. travnja i 10. svibnja su vjerojatno najprikladniji za Bika. Iako još uvijek nisu vrlo dobro prilagođeni, rođeni u ovom razdoblju će im barem dati mentalnu stimulaciju koja će im otvoriti vrata za ozbiljniji odnos. Bikovi rođeni između 11. svibnja i 21. svibnja idealni su za strijelce.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.7 / 5 (344 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo