Odnos horoskopskih znakova: Strijelac i Djevica

Strijelac i DjevicaHoroskop – U shvaćanju kako ovaj par funkcionira zajedno, korisno je imati na umu da su i Djevica i Strijelac promjenjivi znakovi. To su fleksibilni, prilagodljivi ljudi, koji su bez dogmatizma i ne boji se predomisliti i promijeniti svoj stil života, kad im se to učini razumnim da to učine. Strijelac i Djevica preživljavaju zbog ove jedinstvene uzajamne spremnosti da se prilagode jedno drugome. Strijelca opisuje rizik, uzbuđenje i impulzivnost, a Djevicu red, rutina i stabilnost. No, oba znaka imaju intelektualni pristup životu. Strijelac za Djevicu može mislit da je smirena, dosadna i predvidljiva, a Djevica će Strijelca smatrati drskim, grubim i divljim. Međutim, kad zaiskri ljubav onda ova dva znaka počinju shvaćati koliko oni imaju za ponuditi jedni drugima. Djevica Strijelcu pruža sigurnu i stabilnu luku u koju se povlači nakon svoje avanture. Strijelac, u međuvremenu, nudi istinsko poštovanje Djevici i cijeni njezine talente i vrline. Djevica može ukrotiti Strijelčevu divlju stranu, dovoljno da to njemu ne smeta dok Strijelac Djevici može unijeti dovoljnu količinu zabave i nepredvidivosti kako bi pobjegla iz rutine. Ne treba podcijeniti Djevičinu i Strijelčevu kompatibilnost kada su u pitanju ideje i ciljevi, oni samo imaju različite načine za njihovo postizanje.

Koliko god Strijelac unese vatre da zagrije Djevicu, ta ista vatra i strast može biti briga za Djevicu kada je u pitanju opasnost od Strijelčevih lutanja. Rizik je nevjera koja će se prije dogoditi Strijelcu nego Djevici. Ako se dogodi najgore onda Strijelac treba biti iskren prema svom partneru jer Djevica ne zalsužuje da je se tako tretira, s obzirom na njenu posvećenost prema partneru. Srećom, tu je ugrađen osjećaj za pravdu u Strijelcu i kompatibilnost s Djevicom raste kada ona dobiva poštenje i integritet Strijelca. To ne znači da neće biti prepreka na putu, samo je ovaj par prilagodljiv dovoljno da ih izbjegne. Djevica može uputiti dobronamjernu kritiku, ali to osobito neće smetati Strijelcu. On će kritiku prihvatiti s osmijehom i onda će obavljati rstvari na način na koji su ih radili i prije. Isto tako, Strijelčeva naklonost drami zapravo ne uzrujava Djevicu. Postoji stupanj međusobnog razumijevanja i tolerancije što omogućuje ovima znakovima, različite naravi, da opstanu zajedno. Strijelac i Djevica imaju vrlo različite snage i kvalitete, ali s godinama nauče kako se nositi s tim.

Iako Strijelac možda neće imati ogromnu romantičnu privlačnost prema Djevicama rođenima između 24 kolovoza i 2. rujna, ipak postoji neka iskra koja bi mogla biti temelj za više platonski odnos. Djevice rođene između 3. rujna i 12. rujna mogu svome partneru pomoći da usredotoče svoje raspršene energije na praktičan način. Strijelci mogu dobiti puno više s ovim Djevicama nego što im se čini na prvi pogled. Djevice rođene između 13. rujna i 22. rujna nisu naš dobre za Strijelce. Vjerojatno je najbolje da ih izbjegnete.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.7 / 5 (400 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo