Odnos horoskopskih znakova: Strijelac i Bik

Strijelac i BikHoroskop – Na površini, ovaj par nema puno toga zajedničkoga. Bik je oprezan, ljubazan i praktičan, ali ljubomoran i posesivan dok je Strijelac optimističan i ne osvrće se previše. Bikovi prioriteti su čvrsti dom, obiteljski život i uspješna karijera, a prioriteti Strijelca su potraga za istinom i pravdom, edukacije i putovanja. Bik i Strijelac trebaju raditi na svojoj vezi kako bi pomirili razlike i različita očekivanja. Ne može se reći kako ne postoji privlačnost između ovih znakova, ali ipak je to u manjoj mjeri nego kod drugih znakova. Biku se nesviđa Strijelčevo lakomisleno ponašanje dok Bik ipak to shvaća samo kao  avanturu. Sve je to vrlo uzbudljivo i opasno, ali ne i za Bika. Strijelca previše privlači Bik, iako oni zapravo ne razumiju zašto i gotovo nikada ne priznaju da se potajno dive svom partneru i njegovom zdravom razumu i stabilnosti. Za Strijelca i Bika, početak veze može dovesti do strastvenog, vatrenog, senzualnog susreta, ali to samo po sebi nije dovoljno za stvaranje čvrstih temelja za dugu vezu.

Ako uspiju opstati dovoljno dugo, ovaj par će otkriti je li imaju neke zajedničke vrijednosti, posebno kada je u pitanju iskrenost. U ovom odnosu neće biti nikakvih tajni, oni koji možda misle da će to biti dobra stvar onda će stvarno i biti jer imaju želju da uspiju. Problem nastaje kada postoji nešto što se možda treba držati u tajnosti, ali se ne drži. Za Bikovu i Strijelčevu kompatibilnost može biti presudna nevjera. Bik želi vezu graditi na povjerenju i vjernosti. U vezi će možda biti odlučujuće to što Strijelac ima u prednost u tome što se može predomisliti i prilagoditi različitim okolnostima. To je sasvim suprotno od Bika i oni mogu biti prilično zbunjeni kad vide kako je jednostavno promijeniti sebe, baš poput kameleona. U ovoj vezi bi trebalo biti prilično puno prilagodbe između vas dvoje, ako želite da ovaj odnos uspije. Seksualna strana vašeg odnosa, međutim, ne izgleda baš tako strašna. To se može poboljšati s vremenom, s obzirom na to da Venera i Jupiter vladaju ovim znakovima.

Ako se Strijelcu oduzme njegova odvažnost onda se otkrije njegova dublje i suosjećajna strana. To je dio njegove osobnosti koji će se povezati s Bikovima. Oni će morati biti strpljivi i ustrajni u tom odnosu. Oni Bikovi koji su rođeni između 20. travnja i 29. travnja ne čini se vrlo kompatibilni sa Strijelcem. Njima vrlo snažno vlada Venera, a to bi moglo imati loše posljedice na Strijelčevo emocionalno zdravlje. Oni su promišljeni u svemu što rade, a to bi ih u konačnici moglo frustrirati. Vjerojatno su najprikladnija za Bika Strijelci rođeni između 30. travnja i 10. svibnja. Iako još uvijek nisu vrlo dobro prilagođeni, bikovi rođeni u ovom razdoblju Strijelcu će dati mentalnu stimulaciju koji će im otvoriti vrata za ozbiljniji odnos. Uz napor i stalan angažman, odnos s Bikom ima šanse za opstanak. Ako se Strijelci spetljaju s Bikovima rođenima između 11. svibnja i 21. svibnja onda je to dobro u financijskom smislu: Jarac i Saturn su suvladari Bikova, što može utjecati na prihode i njihov ​​poslovni život. Mogli bi napraviti jako uspješnu poslovnu suradnju.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

 

Magicus.info

         
Ocjena: 4.6 / 5 (355 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo