Odnos horoskopskih znakova: Strijelac i Lav

Strijelac i LavHoroskop – Kada se nađu zajedno ova dva strastvena, uvjerena vatrena znaka, logično je da će doći do uzajamne privlačnost i iskrica između njih. Ovo je razigran i optimističan odnos, s puno seksualne kompatibilnosti i vedrine, ali postavlja se pitanje kako će se snaći u dugoročnom odnosu. Oba znaka su otvorene i društvene prirode. Iako je Strijelac veliki pustolov u zodijaku, Lav isto ne bježi od uzbuđenja. Ovaj par će osvojiti svakoga i vrlo vjerojatno je da će ih drugi jednako primiti jer zrače tolikom toplinom i energijom koja privlači puno prijatelja. Oni su zabavan par i dobivate dojam da se s njima ništa ne događa odnosno da se teškoćama nose  s dobrim humorom i optimizmom karakterističnim za oba znaka. Njihova kompatibilnost, čini se gotovo nepobjediva. To je jaka veza, nema sumnje. Međutim, oba znaka su vatrena i morat će pristati na kompromis, kako bi se osigurala dugoročna stabilnost. Lav voli živjeti u apsolutnoj udobnosti i luksuzu, a problemi mogu nastati ako Lav ovaj par u avanturama zajedničkim doslovno izvede iz navedene zone udobnosti, ili ako Strijelac postane nemaran prema zajedničkim financijama. Možda je veći problem za Strijelca i Lava to što se Lavu stalno treba klanjati, i ima želju da da se uvijek obožava i respektira. Strijelac zapravo ne usmjerava tu razinu pozornosti na svog partnera. On će svojim fizičkog žarom pokazati svoju ljubav prema Lavu, ali neće se klanjati njegovom egu, što bi moglo značiti nevolje.

Lav je vrlo posesivan i ljubomoran znak, što može utjecati na Strijelca. Takvo Lavovo ponašanje može izazvati gnjev zbog kontroliranja njegove slobode. Međutim, Lav je velika srca i dovoljno će razumijeti avanturista Strijelca i trudit će se ne poduzimati nikakve veće svađe kako bi zadržao mir u vezi. Za njihovu kompatibilnost potrebna je ravnoteža između Lavove ljubomore i Strijelčeve slobode i samo se tako može riješiti njihov temeljni problem. Strijelac može biti onak koji će se prilagoditi naposljetku jer Lav je fiksni znak, a Strijelac je promjenjivi, fleksibilan znak. Međutim , iako će Lav tolerirati Strijelčev širok krug prijatelja i poznanika, kada je u pitanju vjernost onda mogu nastati problemi. Lav je vrlo vjeran i odan znak, dok je Strijelac pustolov koji se može osvrnuti i pogledati druge partnere. Ako Strijelac izda Lava, onda može očekivati ​​da će biti protjerani iz odnosa – Lav ima vrlo veliko srce, ali neće moći oprostiti nevjeru, zbog osobnog ponosa.

Strijelac može biti kompatibilan s Lavovima rođenima između 5. kolovoz i 14. kolovoza. Oni dijele mnoge strijelčeve osobine: optimizam, ljubav, putovanja i znatiželju. Strijelac će biti u mogućnosti uključiti se u puno zabavnih i vrijednih razgovora s Lavovima. Postoje neke velike ljubavne veze između Strijelaca i Lavova koji su rođeni između 15. kolovoza i 23. kolovozaa. Strast i seksualno zadovoljstvo je ono što će opisivati ovaj odnos. Ovo je jedna od boljih seksualnih kombinacija u zodijaku.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.5 / 5 (224 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo