Odnos horoskopskih znakova: Strijelac i Ovan

Strijelac i OvanHoroskop – Glavna točka privlačnosti između ova dva znaka je njihova zajednička ljubav prema avanturama i uzbuđenjima. Ovan predstavlja lidera te neustrašivo zalazi u sfere u koje se drugi boje ući. Strijelac je usmjeren na nove horizonte, nova iskustva i potragu za istinom i pravdom. Kada je u pitanju Ovnova i Strijelčeva kompatibilnost ne očekujte da će se ovaj par skrasiti i prihvatiti tradicionalan način života. Strijelac ne voli biti zarobljen i da radi ono što se od njih očekuje.  Tako da ovaj par može žrtvovati udoban način života, tako dugo dok je to zajednička odluka.

Jaka međusobna privlačnost je ono što opisuje odnos ovih dvaju znakova. Čak i ako se ne zaljube odmah, oni će se prepoznati i mnogi zanimljivi razgovori će uslijediti nakon kojih može doći do boljeg upoznavanja. Ova dva znaka razumiju jedan drugoga na osnovnoj razini. Oni su zainteresirani za iste stvari, ali isto tako imaju fascinaciju i dosadu prema  istim stvarima. Oba znaka se vatrena i pršte životom i energijom. Odnos Ovna i Strijelca predstavlja sudar dviju jakih energije što ovu vezu čini vrlo vrućom, s obje strane je izražena seksualnost i nesputanost. Međutim, dok su Strijelce potrebne seksualne slobode, Ovan je sebičan i može osjećati ljubomoru ako Strijelac slobodu usmjeri na koketiranje.

Ovnova ljubomora je jedan od rijetkih potencijalnih kamena spoticanja, u ovoj inače vrlo uspješnoj vezi. Strijelac je uvijek slobodnog duha i neće dati da ga Ovan kontrolira i stoga će koketirati još više. Drugi mogući problem za Ovna i Strijelca kompatibilnost je to što Strijelac uvijek traži odgovore, usmjeren je na filozofska gledišta problema više od svih znakova. Strijelac voli imati debate o životu, svemiru i svemu što ga zanima, dok Ovan želi uvijek biti u pravu u raspravama. Strijelcu je omiljeno raspravljati o temama gdje ne postoje poznati odgovori, što će izazvati i frustrirati Ovna jer u takvim raspravama ne može biti u pravu. Ovan ima jak ego i ima jak osjećaj sebe, tako da Strijelac može očekivati ​​sukob.

Kao i kod većine vatrenih i zračnih znakova, postoji dobra seksualna kompatibilnost. Strijelac je manje spontan od Ovna, ali on uzbuđuje vatru u Ovnu i stvara dinamičan odnos. Ova dva znaka vrlo privlače jedni druge i oboje su spremni istražititi svoje apetite. Ovan će Strijelca poticati na pustolove podvige. Dobro razmislite na dugoročni odnos. Neka se Strijelci ne iznenade ako dožive sukobe s Ovnovima rođenima između 21. ožujka i 30. ožujka. Možda će morati biti malo umjereniji u pristupu prema njima. Najbolja skupina su Ovnovi rođeni između 31. ožujka i 10. travnja. Sunce i Lav ih snažno kontroliraju. Ti planeti se odnose na vaše bračne poslove, tako da vjerojatno osjećate prirodnu privlačnost prema njima, čak i jaku karmičku vezu. Strijelci mogu kvalitetno provesti svoj ​​život s njima. Možete očekivati ​​barem dobro prijateljstvo s Ovnovima rođenima između 11. travnja i 19. travnja. To je zato što Jupiter ima jak utjecaj na njih. To ih čini otvorenima, prijateljskima i zanima ih mnogo zabavnih trenutaka s vama.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.7 / 5 (224 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo