Odnos horoskopskih znakova: Strijelac i Rak

Strijelac i RakHoroskop – Rak i Strijelac su znakovi koji će teško pronaći kompatibilnost u ljubavi. Temeljna priroda Raka je da on predstavlja kućanicu, što je u suprotnosti sa Strijelcem avanturistom koji žudi za putovanjima i ekspanzivnosti. Ovaj odnos je stalna borba između sigurnosti i rizika, i nijedan partner neće u potpunosti pristati na komprimise. Rakova i Strijelčeva kompatibilnost  okarakterizuje se kao strastveni susret, ali samo za kratko vrijeme. To bi mogao biti odnos ili ljubavna afera koja će potrajati nekoliko tjedana ili nekoliko mjeseci. Problem s ova dva znaka je što će oni pokušati promijeniti jedni druge. Rak se brine za kuću i obitelj, teži stabilnom domu i to će biti njegov prioritet u vezi. Strijelac to svakako ne zanima. On će biti oduševljen ako im se Rak pridruži i ako zajedno prolaze kroz avanture. Ako Rak ne bude želio ići, to znači da će se Strijelac sam uputiti u istraživanje, a Rak će sjediti kod kuće, čekati i pitati se hoće mi se njegov pustolov ikada vratiti. Rak će osjećati nemir i stalnu brigu za Strijelca te će pokušati postaviti kontrolu i ograničenje Strijelčevoj slobodi.

Očekujte puno svađe između ovog para. Rak može biti vrlo pasivno agresivan i manipulativan kad nešto nije po njegovome, što ljuti Strijelca. On može biti netaktičan i povrijediti svog partnera u bijesu, ali prema njemu će uvijek biti iskren i izravan. I Rak i Strijelac će se boriti vrlo različito i vrlo brzo mogu postati isfrustrirani i svoju ljutnju usmjeravati prema jedno drugome. Dobra vijest je da postoji vrlo malo zlobe u njihovim borbama. Strijelac je temeljno dobrog srca i dobronamjeran te ne želi povrijediti Raka. On je ljubazan, nježan i pun ljubavi i ne žele povrijediti Strijelca. Potrebno je puno strpljenja i međusobnog razumijevanja, ovaj par bi morao naučiti tolerirati jedno drugo i svoje međusobne razlike, a onda bi se eventualno i njihova kompatibilnosti mogla poboljšati. Problem je, međutim, što Strijelac nema strpljenja u  vezi. Međutim, osjetljivi Rak, također, može biti tvrdoglav i tvrd orah. Unatoč činjenici da su Jupiter i Mjesec vladari ovih znakovia, koji imaju prijateljski odnos i dobro funckioniraju zajedno, ovome odnosu nije suđena sudbina na duge staze, ali nikad se ne zna.

Rak će cijeniti Strijelčevu jednostavnost, ali oni su vrlo osjetljivi na kritiku. Također, Rak će učiniti sve kako bi sakrili svoje osjećaje od Strijelca s vremena na vrijeme, i uspjet će u tome. Oni neće biti u mogućnosti to činiti predugo jer će se u nekom trenutku sva toplina ptretvoriti u hladnoću. Tako bi moglo doći konflikata u ovom odnosu. Strijelac mora naučiti umijeće diplomacije, ako želi napraviti uspješnu vezu s Rakom. Koliko ste energije vas dvoje spremni uložiti u ovaj odnos, to će odrediti koliko će dugo važa veza trajati. Za Strijelce stvari mogu ići teže s Rakovima rođenima između 22. lipnja i 3. srpnja. Preosjetljivost čini se da je jedna od njihovih ključnih osobina ličnosti i ne mogu se lako nositi sa Strijelčevom izravnm i često ekstravagantnom prirodom. Strijelce će možda jako privlačiti Rakovi rođeni između 4 i 13. srpnja. Ipak, Strijelca ne mora odmah skočiti impulzivno u vezu jer postoji dosta razlika koje tek kasnije može razotkriti. Strijelcac se ugodno može osjećati s Rakovima rođenima između 14. srpnja i 22. srpnja. To je zato što oni imaju neke od utjecaja Jupitera koji kontrolira njihov život. Ako se Strijelac želi približiti i osvojiti Rakovo srca, ugodna večera će biti sasvim dovoljna.

Saznaj odnose ostalih horoskopskih znakova.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.5 / 5 (326 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo