Odnos horoskopskih znakova: Strijelac i Strijelac

Strijelac i StrijelacHoroskop – Strijelac predstavlja mitološkog pustolova u zodijaku, koji je uvijek u potrazi za novim horizontima, novim avanturama i otkrićima. Kada se dva avanturista zaljube, njihova kompatibilnost će biti dovoljno jaka. Postavlja se pitanje hoćeli ovome paru biti suđen kratak odnos. Dva Strijelca zajedno tvore čudesno uzbudljiv, spontani i strastveni odnos. Strijelac je vatreni znak, a kada se dvije vatre nađu zajedno, možete biti sigurni da će se njihova strast vidjeti na svakome koraku i u svakome aspektu njihove veze. Veza između Strijelaca prvenstveno počinje kao čvrsto prijateljstvo. Ovaj par ima mnogo zajedničkih vrijednosti i imaju optimističan pristup životu. Oba mogu lako napadati jedno drugo, ali oni se gotovo nikad ne osvećuju. Oboje dijele ljubav prema znanju i to je snažan faktor u njihovoj vezi te ćeuživati ​​u visoko intelektualnim raspravama. Tu je vrlo jak osjećaj zabave koja okružuje ovaj par, ali problemi stvarnog života mogu proći nezapaženo, pogotovo oni financijske prirode.

Kompatibilnost između dva Strijelca gotovo sigurno će uključivati ​​ljubav prema putovanjima. Ovo je par koji će sretno provesti svoj medeni mjesec, ali njegovat će putovanja tijekom čitavog svog života. Oni jednostavno ne mogu ostati na jednom mjestu predugo. Ovaj odnos, također, okarakterizuje širok krug zajedničkih prijatelja. Jedna od ključnih osobina zodijaka je potreba za slobodom pod svaku cijenu. Oba partnera su pomalo sramežljiva i nisu dovoljno predana odnosu, čak i ako su zajedno mnogo godina. Ovaj par teško da bi mogao biti ljubomoran na jedan drugoga, zato što oboje shvaćaju koliko im sloboda znači, ali to može biti dvosjekli mač. S jedne strane, oni nikada neće biti opterećena ljubomorom, a s druge strane, prilično je vjerojatno da mogu otići lako s drugim partnerima. Od svih zodijaka, ovaj odnos će vrlo lako biti podložan otvorenoj vezi.

Osim nedostatka predanosti, teško pitanje za ovaj par je i intelektualna superiornost. Strijelac je tragač za istinom, a istina je ponekad nedostižna. Pustolov pronalazi nove spoznaje o  putovanjima i nastoji ih što više širiti. Odnos neće bit dobar,  osim ako se par ne složi u temeljnim pitanjima kao što su religija, roditeljstvo, moral ili obitelj. Strijelac je promjenjiv znak i prirodnim instinktom će tražiti kompromis, ali u slučaju velikih razlika, oni samo mogu odlučiti otići. Strijelci rođeni između 23. studenog i 1. prosinca mogu jedno drugome ponuditi ljubav i povjerenje koje će pomoći da uspijete zajedno. Podržavat ćete jedni druge u svom odnosu, a ljubav će doći prirodno kako vrijeme bude odmicalo. Strijelci rođeni između 2. prosinca i 11. prosinca pod snažnim su utjecajem Marsa, tako da su njihovi fizički apetiti vrlo jaki. Bavite se sportskim i drugim fizičkim aktivnostima s njima i to će poboljšati vaš odnos, a to će biti dobro za oboje jer  će poboljšati i vaše zdravlje. Strijelci rođeni između 12. prosinca i 21. prosinca imaju snažnu Lavovu osobnost. Možete biti privučeni njima, ali oni će vas htjeti kontrolirati i mijenjati. Također, oni su vrlo ponosni i često su nefleksibilna u svojim stavovima. Pitanje je kako se nositi sa svime, što će zasigurno odrediti dugoročnu održivost ove veze.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.6 / 5 (340 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo