Odnos horoskopskih znakova: Strijelac i Vaga

Strijelac i VagaHoroskop – Odnos Strijelca i Vage veoma je razigran i dobar i u njemu je korijenjena snažno prijateljstvo, što je dobar početak za kvalitetan odnos. Ova dva znaka čini se kao da su stvoreni jedno za drugo. Strijelac stimulira Vaginu želju za istraživanjem i spremna je pratiti svog avanturista u slobodi, za kojom toliko žudi. Strijelac je očaran Vaginom živahnošću, ljubavi i pristupu životu, a za uzvrat je spreman sve joj pružiti i biti beskrajno predan. Vaga bi mogla biti onda koja će moći ukrotiti avanturista i Vaga će to vrlo lako učiniti. Vaga i Strijelac su oboje prilično intelektualni znakovi. Vaga voli učiti, a Strijelac donosi pamet i intelekt. Kao kardinalni znakovi, Vaga će preuzeti vodstvo u odnosu, suprotno onome što možda mislite, dok će promjenjiv i fleksibilan Strijelac biti sretan jer je prisutan u Vaginim planovima, tolikoo dugo dok se njegova sloboda ne ugrožava. Na ovaj način, Vaga osjeća kontrolu onoga što se događa, što dovodi do toga da neće svojim ponašanjem otjerati Strijelca od sebe zbog njegove razigranosti i koketiranja.

Za Vaginu i Strijelčevu kompatibilnost važne su vladajuće planete dvaju partnera. Vagom vlada romantična Venera, koja traži čisti izraz ljubavi. Strijelcem vlada Jupiter koji je bogat, optimističan i velikog srca te koji traži radost i pravdu. Oba znaka su vrlo pravedna i svaki će uvijek iskreno reći kakvo je stvarno stanje i neće lagati u svoju korist. Vaga je nježan i osjetljiv znak, a može biti povrijeđena Strijelčevom tuposti i nedostatkom takta u određenim situacijama. Strijelac  nikad nema mira i može postati nestrpljiv s Vagom. Međutim, zahvaljujući velikim dijelom vladajućim planetama Veneri i Jupiteru, ovaj odnos ima svježinu i polet što im pomaže prevladati teškoće. Romantična kompatibilnost je za ova dva znaka lakša nego za mnoge druge parove u zodijaku, samo je pitanje kako će ova dva znaka iskoristiti sve prednosti koje su pred njima. Oba partnera su spremna na kompromise, a mogu biti vrlo domišljati u pronalaženju načina kako bi se njihov odnos održao. Za Vagu i Strijelca vrlo je važno koliko provode vremena jedno s drugim jer njihova ljubav će postepeno jačati. Nakon što se počnete opuštati zajedno, upoznajte jedni druge, vaša bliskost će napredovati na dublju razinu te će se vaše zadovoljstvo intenzivirati tijekom vremena.

Vage rođene između 23. rujna i 3. listopada vjerojatno su malo previše prevrtljive za Strijelčevu naklonost. Oni će morati napraviti neke prilično pametne poteze kako bi se Vage uklopile u Strijelčeve romantične ciljeve. One Vage rođene između 4. listopada i 13. listopada, također, imat će vrlo uzbudljive avanture sa svojim partnerom Strijelcem. Kada njih dvoje udruže svoje snage, zabava je zagarantirana. Očekujte neočekivano s njima. Strijelac ima nevjerojatno dobre prilike za brak s Vagama rođenima između 14. listopada i 23. listopada. Utjecaj Blizanca i Merkura znači da je to Strijelčeva daleko najbolja kombinacija s Vagama. Vašem odnosu je suđeno da uspije.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.7 / 5 (571 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo