Odnos horoskopskih znakova: Strijelac i Vodenjak

Strijelac i VodenjakHoroskop – Prije svega, ovaj par osjeća snažnu intelektualnu privlačnost. Oba znaka su vrlo inteligentni i duboki mislioci. Tu se definitivno vidi sastanak umova i tu će biti puno zanimljivih rasprava o filozofiji, o smislu života i kako promijeniti svijet na bolje. Vodenjakova i Strijelčeva kompatibilnost je, također, prilično nekonvencionalna i ponekad mogu namjerno svojim postupcima i ponašanjem šokirati okolinu oko sebe. Mogu se upustiti u otvorenu vezu, živjeti u zajednici ili jednostavno odbiti vjenčati se bez obzira koliko su dugo bili zajedno i koliko djece imaju. U ovom odnos nema ljubomore jer oba znaka razumiju važnost slobode. Oni su iskreni i jasni u svojim odnosima, bez obzira na to koliko bolna ta istina može biti. Taktičnost i osjećaj za trenutak nije jaka strana kod oba partnera. Zbog zajedničkih zahtjeva za slobodu, tu je i vrlo visoka opasnost od nevjere. Međutim , to se neće skrivati. Svaki partner ovdje očekuje da će biti u stanju raditi što želi – i tako dugo dok se obojica slažu da to ne treba biti problem. Na mnoge načine, Vodenjakova i Strijelčeva kompatibilnost ovisi o ovom otvorenom pristupu jer ako bilo koji partner više njeguje vjernost i smeta mu ta razina otvorenosti, situacija će ubrzo postati neodrživa.

Strijelac je vatreni znak, što znači da postoji velika količina strasti s partnerom. Vodenjak  je, međutim, zračni znak, tako da bi mogao biti problem kada partneru ne bude uzvraćao strast jednakom mjerom. Također, on izražava svoju ljubav više u mislima nego u fizičkim aktivnostima. Za Strijelca i Vodenjaka, kompatibilnost u spavaćoj sobi može biti malo zeznuta, iako su oba na istoj valnoj duljini, oni mogu uživati ​​u vrlo eksperimentalnom ljubavnom životu. U mnogim životnim aspektima, ovaj par se doista dobro slaže! Oni će oboje uživati ​​u aktivnom društvenom životu i oboje vole putovati. Rado će raspravljati o idejama i uživati ​​u interesima izvan njihovog odnosa. Također, dobro se slažu i u pogledu obiteljskog života, novca i drugih praktičnih stvari. S obzirom na to da oboje nisu dobri s novcem, osobito trebaju biti oprezni s njegovom organizacijom. U ovom kućanstvu, bit će mnogo smijeha, ljubavi i energije, ali kod kuće će vjerojatno biti i kaosa, a djeca će biti odgajana da budu vrlo neovisna.

Ako se Strijelci nađu s Vodenjacima rođenima između 21. siječnja i 30. siječnja, možda ćete biti iznenađeni koliko su jake volje. To će vjerojatno biti sraz volja i bit će žestokog sukoba! Poduzmite dodatne mjere predostrožnosti, ako ste ozbiljno razmišljali o odnosu s njima jer ćete oboje biti tvrdoglavi kada je riječ o zajedničkim životnim stvarima. Vodenjaci rođeni između 31. siječnja i 8. veljače, u znaku Blizanaca i Merkura, nikako su dobri za bračnu vezu sa Strijelcima. Svakako izbjegavajte dublje odnose s ovim Vodenjacima. Većina Vodenjaka rođena između 9. veljače i 18. veljače bit će daleko više romantično privučeni Strijelcima, onim rođenima između 23. studenog i 1. prosinca. Dodir Venere će im pomoći umiriti svoju dušu i učiniti da se osjećaju voljeno i zbrinuto.

Horoskop

Magicus.info

         
Ocjena: 4.5 / 5 (330 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo