Ovan i Djevica je neobično i potencijalno uzbudljivo partnerstvo, s posebno jakim vještinama i osobnostima, a postoji i dobar seksualni potencijal. U početku to nije laka ili glatka utakmica i ne može biti za svakog Ovna ili Djevicu. Međutim, ako radite na tom odnosu onda može biti uspješna za oboje.Temperamenti ovih dvaju znakova u potpunoj su suprotnosti. Ovan je impulzivan i agresivan, dok je Djevica konzervativna, praktična i na neki način stidljiva. Također, istina je da su Djevice vrlo osjetljive, ali to je više intelektualna nego emocionalna osjetljivost. Ovnovi su vrlo agresivne i strastvene osobe, s malo tolerancije za detalje i ako ih netko kontrolira onda im takve osobe brzo dosade.

Djevica, s druge strane, voli uzeti stvari u svoje ruke i usredotočiti se na stvari kao što su učinkovitost i detalji. Možda će biti kritični prema Ovnovima što može dovesti do potencijalnog sukoba, ali Djevica zaista želi poboljšanje i pomoć da Ovan postane idealan, baš onako kako one žele. Pomoći če Ovnu da organizira svoj život, uklanjajući sve dosadne i trivijalne pojedinosti koje mrze. Ovan ne treba biti povrijeđen jer će to biti učinjeno zbog produktivnosti, a ne zbog potencijalne kontrole. Ključ leži u partnerovim motivima. Djevice često ne ne vole žuriti u odnosima – što može dati mješovite signale.

Ovan Vatra i Rak Voda mogu biti toliko drukčiji karakterno da sve ovisi o njihovom stavu te koliko mogu uzeti i dati jedno od drugoga. Rak žudi za stabilnošću i može ugroziti Ovnov avanturistički duha, što ga može uplašiti u potpunosti. Ovan ima želju pobijediti svijet, riskirati, započeti nove projekte, imati široku perspektivu. Kada pokušaju Raku objasniti da žele napraviti nešto veliko, on će vas samo pitati zašto ne možete imati redoviti posao poput svih ostalih, biti podređen . Ovan, čak i kad je zaposlen u poduzeću, izmisliti će tajne planove da postane samostalan. Vjerojatno će pokušati sve da dođe do tog cilja, kao da je pobjegao iz zatvora. Rak će mu spočitavati zašto ne provodi više vremena kod kuće. Rak nema poslovne ambicije, on će prihvatiti Ovnova objašnjenja, ali nikada neće shvatiti kako posao može biti važniji od obitelji.

Ako ste bili zajedno više od nekoliko mjeseci onda je vjerojatno da će taj odnos preživjeti dugo vremena. Ovan će biti stalan izvor inspiracije i uzbuđenja, dok će Rak pružiti potrebnu organizacije, strpljenje i praktičnost.Kao i u većini odnosa potrebne su obe strane koje će znati dati i uzet, što može biti puno teže za Ovna. Spremnost na kompromis vrlo je pozitivna stvar za ovaj odnos, a odbijanje kompromisa često je znak upozorenja da nešto nije u redu.

Horoskop

 

Magicus.info

         
Ocjena: 4.5 / 5 (498 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo