Horoskop ovan - rakOvan i Rak može biti izazovan odnos, što se tiče uspjeha u poslu. Oboje posjeduju jaku volju da bi taj posao posao i ako uspije, rezultati će biti puno veća. Ako se uspiju prilagoditi tuđem stilu, to je odnos koji će se stalno poboljšavati tijekom vremena. Općenito gledajući, kompatibilnost ova dva znaka je niska, seksualna kemija je osrednja, a komunikacija je također, loša. Iako su im stilovi skroz drukčiji, postoji određen  potencijal za njihov odnos i mogu biti sjajan tim. Rak Ovna može doživjeti kao previše avanturističkog, dok je vjerojatno da će Ovan njega vidjeti kao previše osjetljivog. Ovnovi često imaju velike planove, a Rak je često više usmjeren na obitelj i dom. Također, Rakovi mogu biti prilično neraspoložen. Za Ovna to može značiti da su Rakovi nepredvidljivi i uzbudljivi ljubavnici. Nikada neće znati što će ga dočekati taj dan, Rakovi mogu biti sretni, ali i tužni ovisno o raspoloženju. Suze, smijeh ili divlji seks – Ovan može birati ponuđeno, što ga zapravo i uzbuđuje. Takve promjene utječu na Ovna koji teško prihvaćaju susosjećanje s tom razinom emocionalne aktivnosti. Rak će očekivati da ga se podrži i njeguje kada mu je to potrebno. Neki Ovnovi mogu imati problema s tim – ali ako je u pitanju partner onda se isplati.  Rakovi će tu pažnju vratiti deseterostruko kada Ovnu bude potrebna podrška i razumijevanje.

Ovnovi se često boje da će biti uhvaćeni u vezi, a strahovi Raka su obrnuti – da ne budu ostavljeni. Zbog toga Ovnovi trebaju biti osjetljivi na to, a ponuditi sigurnost kada je to prikladno. Pridavanje pažnje u svakoj prilici znači puno Raku – a Ovna to ne košta ništa. Rak nije tip partnera kojega možete ignorirati jednov rijeme i onda za mjesec dana vratiti se i da stvari budu normalne! Ako Ovan ne može pronaći dozu sentimentalnosti u sebi onda neka bude ljubomoran.

Rak je vrlo odan partner i oni uvijek pokazuju ljubomoru ili čak posesivnost. To je nesentimentalan način da vam pokažu brigu. Još jedna velika razlika između ova dva znaka je da Ovan gleda u budućnost, a Rak se voli uglavnom prisjećati prošlosti. Voli stabilnost i sigurnost, dok se Ovnu sviđa izazov i avantura.

Posljedica toga je da se Ovnu sviđa ono što je u sadašnjosti  i želi krenuti dalje, dok se Rak voli sjećati prošlosti. Zbog toga je vjerojatno da će s vremena na vrijeme Ovan svog partnera vidjeti kao pretjerano osjetljivog, emocionalnog i mrzovoljnog, a Ovan će vidjeti Raka kao pretjerano impulzivnog, nemilosrdnog i nadmoćnog. Postoji veliki rizik da Rak postane frustriran osim ako mu Ovan ne pružu ohrabrenje i kvalitetno provedeno vrijeme zajedno.

Horoskop

 

Magicus.info

         
Ocjena: 4.9 / 5 (252 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo